Vi går op i din sikkerhed. Og for os er det vigtigt, at du føler dig tryg i dit hjem. Både når du er hjemme, og når du forlader det. Det samme gælder med din virksomhed. Derfor er det vores vigtigste opgave at lave den perfekte løsning til dig, der dækker alle dine behov, så du trygt kan forlade dit hjem eller din virksomhed.

Følg os på FacebookLinkedin eller Youtube. Du må også meget gerne give os en anmeldelse på Truspilot

Alle kompetencer samlet under ét tag

Vi har sørget for at have alle kompetencer i huset, så vi er sikre på vi ved præcis hvilket produkt vi leverer, og kan skræddersy en løsning til dig. Derfor kan du også både købe og leje alle vores produkter, ligesom de findes i forskellige prisklasser.

Vi plejer at sige: Man skal ikke sikre sig for enhver pris – men til den rigtige.

Vi er en veletableret og dynamisk virksomhed med mange års erfaring, hvis fornemmeste opgave er at vejlede og skabe tryghed for dig. Om du tæller en familie på fire personer, eller en virksomhed med 600 ansatte, er vi garant for den tryghed og sikkerhed du har brug for. Vores professionelle konsulenter sørger for at udforme en analyse af dine behov, så du og din familie, eller din virksomhed, sikres optimalt.

Vi er ikke blot et firma, vi er din sparringspartner, som altid står klar, når du har brug for os. Og vi kan med stolthed og ro i sind sige – Du behøver kun at ringe ét telefonnummer for at opnå den fulde sikring at dit hjem eller din virksomhed.

Vores produkter spænder over et bredt udbud indenfor sikring og tele/datainstallationer. Ligeledes fungerer vi, ved hjælp af vores samarbejdspartnere, som hovedentreprenør af Totalsikring for virksomheder. Det vil sige også den del af sikringen der omfatter gitre, bomme m.v.

Vil du gerne i kontakt med os?

Kontakt til EC Sikring

Du er altid velkommen til at ringe 70204699
Vil du hellere ringes op, så skriv dit navn, telefon nr. og Email herunder: