Sikrings- og brandskabe

Sikringsskabe er en god løsning til dig, der gerne vil opbevare værdigenstande et særligt sikkert sted. Hos EC-Sikring har vi sikringsskabe af høj kvalitet til markedets bedste priser.

Vores sikringsskabe fås i mange forskellige typer, og de er alle godkendt og test i Skafor klasse blå. Vores skabe leveres med en nøglelås eller elektronisk kodelås og de er mulige at boltre fast.

Til dine nøgler

Til dine nøgler

Vi har et bredt udvalg af skabe til nøgler, så vi kan tilpasse det lige netop dine behov. Vi har nøgleskabe til dig, der skal have deponeret dine bilnøgler eller have almindelige tyverisikre nøgleskabe helt op til intelligente internetbaseret nøgleskabe til 10.000 nøgler

Til dine værdigenstande

Til dine værdigenstande

Hvis du ikke ønsker et stort pengeskab, men gerne vil have tyveri- og brandsikret dine værdigenstande og dokumenter mest effektivt, så har vi den perfekte løsning i vores brandskabe. Du kan få et brandskab i et gennemført og brugervenligt design, som kan tilpasses til dine behov.

Til din bærbare computer

Til din bærbare computer

Vi oplever at især skoler og virksomheder gerne vil give deres elever og medarbejdere muligheden for at opbevare deres bærbar i sikkerhed efter skole- eller arbejdstid. Her kan vi levere en speciel model, som netop er tilpasset opbevaring af bærbare computere.

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer, porte, gitre og ekstra låse på dine døre.

Få et gratis og uforpligtende tilbud, tilpasset dine personlige ønsker.

Ring eller mail

Læs mere

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder