Sikrings og brandskabe er en god løsning til dig, der gerne vil opbevare værdigenstande et særligt sikkert sted. Hos EC-Sikring har vi sikringsskabe af høj kvalitet til markedets bedste priser.

Vores sikrings og brandskabe fås i mange forskellige typer, og de er alle godkendt og test i Skafor klasse blå. Vores skabe leveres med en nøglelås eller elektronisk kodelås og de er mulige at boltre fast.

Sikrings og brandskabe
sikrings og brandskabe nøgle

Til dine nøgler

Nøgleskab sikrings og brandskab

Vi har et bredt udvalg af skabe til nøgler, så vi kan tilpasse det lige netop dine behov. Vi har nøgleskabe til dig, der skal have deponeret dine bilnøgler eller have almindelige tyverisikre nøgleskabe helt op til intelligente internetbaseret nøgleskabe til 10.000 nøgler

Til dine værdigenstande

sikrings og brandskab med kodelås

Hvis du ikke ønsker et stort pengeskab, men gerne vil have tyveri- og brandsikret dine værdigenstande og dokumenter mest effektivt, så har vi den perfekte løsning i vores brandskabe. Du kan få et brandskab i et gennemført og brugervenligt design, som kan tilpasses til dine behov.

Til din bærbare computer

bærbar computer skab

Vi oplever at især skoler og virksomheder gerne vil give deres elever og medarbejdere muligheden for at opbevare deres bærbar i sikkerhed efter skole- eller arbejdstid. Her kan vi levere en speciel model, som netop er tilpasset opbevaring af bærbare computere.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk