fbpx

Pullerter

Pullert i flot design

Pullert som blomsterbed

Pullerter er en ideel løsning til adgangsveje, hvor fodgængere har uhindret adgang samtidig med, at al biltrafik stoppes.

En pullert er ikke nødvendigvis bare en grå betonklods. For de kan fås i flotte design, her er de vist med indbygget blommersterbed.

Ekstrem effektiv

Afspil video

Pullerten anvendes i forskellige situationer lige fra midlertidig lukning af bycentre- dog med adgangs tilladelse for autoriserede køretøjer – til ejendomme med høje sikkerhedskrav.

I denne video, kan du se hver ekstrem effektiv en pullert er. Også selvom at det er en lastbil der kører hurtigt ind i den.

Mulighed for ekstra funktionalitet

Pullerter cykel stativ mekanisk sikring

Pullerten kan leveres med forskellige betjenings muligheder eller integreres i eksisterende sikkerhedssystemer. Ved strømsvigt kan pullerten nedsænkes manuelt. Pullerter er en ideel løsning til adgangsveje, til afspærring af adgangsveje.

Her ses det som cykelstander, så pullerterne falder lidt mere ind i landskabet.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO Certification

ISO 90012015

En del af

sikringsringen

Code of Care

Kort

Bliv ringet op

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder