fbpx

Gittersikring

Gittersikring – Rullegitter fast eller aftagelig – Port med adgangskontrol, automatisk eller manuel.

Gittersikring port med adgangskontrol mekanisk sikring

Gittersikring er en meget effektfuld måde at holde uvedkommende gæster ude på. Vi leverer færdigt forarbejde gittersikring, som er tilpasset lige netop dine behov.

Fast, aftageligt eller rullegitter

gitter fast
rulle gitter

Vi laver gittersikring der passer til din forretning. Derfor laver vi systemer som både kan være faste eller aftagelige. Hvis du ønsker at kunne fjerne gitteret, kan du med vores system nemt åbne monteringsskinnen med en nøgle og så tage det ned.

Vi tilbyder også rullegitre, som er den mest effektive og præventive sikring til din forretning. Samtidig er det fleksibelt, og det giver gode muligheder for at forbipasserende stadigvæk kan se ind i din butik efter lukketid, uden at de kan komme ind.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO Certification

ISO 90012015

En del af

sikringsringen

Code of Care

Kort

Bliv ringet op

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder