Container Sikring

Container Sikring er en rigtig god ide. Årligt oplever danske virksomheder tab for flere millioner kroner på grund af indbrud i containere og det vokser i den forkerte retning.

I takt med at værktøjet bliver bedre og almindeligt tilgængeligt, bliver tabene større og oftere. Gennem et øget fokus på sikkerheden omkring opbevaring og transport af gods, oplever virksomhederne en nedgang i tyveri fra f.eks. byggepladser, transportcontainere mv.

Skaden begrænser sig ikke kun til det man får stjålet, ofte er der følge skader, herunder gen anskaffelsen, mistet mulighed for at arbejde, samt ikke mindst kundernes nåde, der udgør et lige så stort problem.

Indvendig Containerlås

Unikt koncept til sikring af gods i container – indvendig montering og aflåsning

Containerbom 1 container sikring

Indvendig montering og aflåsning

Ved hjælp af denne unikke containersikring, er muligheden fjernet for at angribe lås og sikring udefra og opnår dermed markedets sikreste løsning.

Aflåsning sker ved almindelig godkendt rund standard cylinder i alle gældende systemer. Med denne ”B-Lock Containerbom II” patenteret og godkendte løsning opnår du en sikker løsning.

Containerbom 3 container sikring

Unik egenskab og udbytte

  • Indvendig monteret
  • Ingen udvendige angrebspunkter
  • Anvendes godkendt sikkerhedscylinder
  • Mulighed for ekstra hængsel og skæresikring
  • Maximal sikkerhed = høj trykhed

Containerbom 2 container sikring

Forsikringsselskaberne

B-Lock Containerbom II er godkendt efter SSF 1051:1 i Klasse 5 (højeste klasse) både i Danmark og andre europæiske lande og samtidig registreret på Forsikring & Pension’s hjemmeside over godkendte sikringsprodukter.

B-Lock containerbom II sikring af opbevaring

B-Lock containerbom II sikring af opbevaring

Niveauet og behovet for sikkerhed har flyttet sig. Bygninger er i dag ofte så godt sikret, at tyvenes fokus nu er rettet mod de værdier, der er opbevaret udenfor de sikrede områder. Det er derfor en god ide at rette fokus mod container, og sikrer dem mod tyverier fremover.

Udvendig Containerlås

Unikt koncept til sikring af gods – hurtig montering samt aftagelig containerlås

Udvendig Containerlås

Udvendig Containerlås

I dag er der mange muligheden for med enkle midler at destruere/angribe hængelåse direkte ved hjælp af værktøj som f.eks. vinkelsliber, boltsaks o.l.

Vi har en løsning der beskytter hængelåse for direkte angreb og der med sikre værdierne i containerne optimalt.

Nem aflåsning udvendig

Nem aflåsning

Ved hjælp af unik container sikring, er muligheden fjernet for at angribe hængelåsen.

Monteret på kun 1 minut, uden at skade containeren, kan du nu sikre dine værdier- den hurtige montering gør flytning af låsen fra container til container problemløst.

Aflåsning sker ved almindelig godkendt bøjle hængelås. Med denne patenteret og godkendte løsning opnår du en sikker løsning

Forsikringsselskaberne container sikring

Forsikringsselskaberne

Containerlåsen er forsikringsgodkendt i Klasse 4 både i Danmark og andre europæiske lande. Sikringen er optaget på F&P’s hjemmeside, over godkendte sikringsprodukter – og er dermed svaret på netop din virksomheds udfordringer vedr. sikring af Jeres værdier.

Container udvendig

Niveau og behov

Niveauet og behovet for sikkerhed har flyttet sig. Bygninger er i dag ofte blevet bedre sikret, så at tyvenes fokus nu er rettet mod de værdier der er opbevaret udenfor “de sikrede områder” – derfor er det også nødvendigt at rette fokus mod dette voksende problem.