Mekanisk sikring

Mekanisk sikring er ikke så velkendt et område, og derfor er det ekstravigtigt, at du får den rigtige vejledning, så dine behov bliver dækket.
Der findes mange forskellige løsninger på mekanisk sikring på markedet, og det kan være svært at vurdere, hvad man skal gå efter og hvad der er vigtigt.

Effektiv sikring

Effektiv sikring

En effektiv sikring er en kombination af elektronisk overvågning, som inkluderer tyverialarm og kameraovervågning og så mekanisk sikring. På den måde er det meget svært for tyven at komme ind – men også at komme ud igen, hvis vedkommende skulle slippe ind.

Container Sikring

Container Sikring

Få sikring med Forsikringsgodkendte Container låse, både mekanisk og elektronisk.

Læs mere

Gittersikring

Gittersikring

Et gitter er en meget effektfuld måde at holde uvedkommende gæster ude på. Vi leverer færdigt forarbejde sikringsgitre, som er tilpasset lige netop dine behov.

Læs mere

Sikrings- og brandskabe

Sikrings- og brandskabe

Sikringsskabe er en god løsning til dig, der gerne vil opbevare værdigenstande et særligt sikkert sted. Hos EC-Sikring har vi sikringsskabe af høj kvalitet til markedets bedste priser.

Læs mere

Tågesikring

Tågesikring

Tågesikring er en yderst effektiv form for sikring. Det gør nemlig tyveriet meget vanskeligt, når man ikke kan se noget.

Tågesikring er også meget anset af forsikringsbranchen, og forsikringsselskaberne giver ofte rabat på deres forsikringer, hvis tågesikring er installeret.

Læs mere

Pullerter

Pullerter

Pullerten kan leveres med forskellige betjenings muligheder eller integreres i eksisterende sikkerhedssystemer. Ved strømsvigt kan pullerten nedsænkes manuelt.

Læs mere

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer, porte, gitre og ekstra låse på dine døre.

Få et gratis og uforpligtende tilbud, tilpasset dine personlige ønsker.

Ring eller mail

Læs mere

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder