Mekanisk sikring er ikke så velkendt et område, og derfor er det ekstravigtigt, at du får den rigtige vejledning, så dine behov bliver dækket.
Der findes mange forskellige løsninger på mekanisk sikring på markedet, og det kan være svært at vurdere, hvad man skal gå efter og hvad der er vigtigt.

rulle gitter

Effektiv sikring

iLOQ effektiv sikring

En effektiv sikring er en kombination af elektronisk overvågning, som inkluderer tyverialarm og kameraovervågning og så mekanisk sikring. På den måde er det meget svært for tyven at komme ind – men også at komme ud igen, hvis vedkommende skulle slippe ind.

Container sikring

Container sikring

Få sikring med Forsikringsgodkendte Container låse, både mekanisk og elektronisk.

Gittersikring

Gittersikring port med adgangskontrol mekanisk sikring

Et gitter er en meget effektfuld måde at holde uvedkommende gæster ude på. Vi leverer færdigt forarbejde sikringsgitre, som er tilpasset lige netop dine behov.

Sikrings- og brandskabe

Sikrings og brandskabe

Sikringsskabe og brandskabe er en god løsning til dig, der gerne vil opbevare værdigenstande et særligt og sikkert sted. Hos EC-Sikring har vi sikringsskabe af høj kvalitet til skarpe priser.

Tågesikring

Røgkanon tågesikring

Tågesikring er en yderst effektiv form for sikring. Det gør nemlig tyveriet meget vanskeligt, når man ikke kan se noget. Ønsker du en demostration af tågesikring, kommer vi gerne forbi til en demostration af en tågekanon.

Tågesikring er også meget anset af forsikringsbranchen, og forsikringsselskaberne giver ofte rabat på deres forsikringer, hvis tågesikring er installeret.

Pullerter

Pullerter cykel stativ mekanisk sikring

Pullerten kan leveres med forskellige betjenings muligheder eller integreres i eksisterende sikkerhedssystemer. Ved strømsvigt kan pullerten nedsænkes manuelt.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk