Skjult kamera overvågning

Skjult kamera overvågning / videoovervågning kan i nogle tilfælde være en god ide. For kameraerne til kamera overvågning behøver ikke altid være synlige. Dog skal du altid huske at skilte med at området er videoovervåget. Se reglerne på: tv-overvaagningsloven-persondataloven

Eller se mere på Datatilsynets hjemmeside

Nu kan du også få det helt nye, digitale overvågningskamera, der kan registrere bevægelse og optage farvebilleder med høj opløsning – også i mørke.

Trådløst med en batteritid på op til 9 uger

Der er adskillige muligheder med dette skjulte overvågningskamera! Kameraets lithium-batteri gør, at det kan holde i op til 9 uger, når det er på standby.

Det holder også meget længe, selv hvis det bliver brugt, på grund af dets video-processing-teknologi. Tager det for eksempel 200 billeder om dagen, hver eneste dag i ugen, vil det stadigvæk kunne holde i op til 6 uger.

Kameraet er derfor særligt smart til steder, hvor strømforsyning kan være svært. Dog kan der godt monteres strømtilsyning via et eksternt netstik, så du kan gøre præcis, som der passer dig.

Sletter automatisk ældste billeder

Vores unikke kameraer i skjult kameraovervågning kan der f.eks. være plads op til 65.000 billeder. Hvis det alligevel skulle knibe med pladsen, kan den indstilles til at overskrive de ældste billeder. Dermed behøver du ikke tage SD-kortet ud – medmindre der er bestemte billeder, du gerne vil se eller bruge.

Høj billedkvalitet

Udover den høje følsomhed, som kameraet har, som gør at den mærker enhver bevægelse, så kan du også sætte den på timer, alt efter hvad der passer dig bedst.

Der er altid tid og dato på billederne, og så kan du selv tilføje en tekst, og så er der enorm høj hastighed på billedfremviseren, som vi har inkluderet i setup softwaren. Kameraet har også image-kryptering samt fleksibelt skemalægning for flere funktioner på kameraet.