Professionel opsætning af kameraovervågning til private

kameraovervågning til private erhverv milesight mini vandal dome

Videoovervågning / kameraovervågning til private kan fåes i stort set alle prisklasser. Nogle steder på nettet kan man købe et overvågningskamera til 300 kr. Lad os pointere, der er forskel på kameraer selvom de alle er i HD-kvalitet.

Hos EC Sikring går vi op i at leverer produkter som yder en ordentlig kvalitet. Og som er bygget til at holde under selv svære forhold.

Den rigtige løsning

EC Sikring logo

Når du skal se på hvilket kamera du har behov for, skal du gøre dig tanker omkring, hvor stort et areal kameraet skal kunne se, hvilke krav har jeg til billederne om natten, og hvilket formål skal kameraet have. Kunsten ligger ikke i at finde det dyreste kamera, men at finde det helt rigtige til opgaven, for dermed at kunne få en løsning til den rigtige pris.

Den komplette løsning

kameraovervågning til private og erhverv

Vi står naturligvis klar i det omfang du har behov for. Vi kan dermed lave en komplet løsning til dig, hvor vi kommer og håndtere det hele fra A-Z.

Ønsker du en lidt billigere løsning, kan kabeltræk f.eks. foretages af dig og sparer dermed at vi skal bruge tid på dette.

Med et nyt kameraovervågnings sæt til private, har du mulighed for at tilgå live billeder på din smartphone. Du kan også tilgå live streamet via en pc. På begge platforme, kan du også tilgå alle de optagelser der ligger på harddisken.

Kameraer der dækker selv de sværeste behov

kameraovervågning til private og erhverv

Her kan du se et udvalg af kameraerne. Vil du vide mere, er du altid vilkommen til at kontakte os på 70204699

Uanset de udfordringer du står overfor, så har vi kameraet der kan afhjælpe dit behov. Vi har kamera med stor zoom, så hvis det du ønsker at filme er lang væk, kan du komme tæt på. Eller vil du have mere med (vidvinkel) har vi kameraer der filmer hele vejen rundt.

EC Sikring som sikringsleverandør

Milesight lens

Vi går op i din sikring, og står personligt inde for alle vores løsninger. Du kan dermed være tryg ved at den løsning du får, er en løsning som lever op til prisen.

Yderligere kan du få professionel rådgivning om kameraovervågning – tyverisikring – brandsikring – tågesikring – adgangskontrol – vagt og kontrolcentral, som synliggøre de ting du får og ikke får i en konkret løsning. Kontakt os allerede i dag.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk