Kameraovervågning til større og mindre erhverv

Kameraovervågning erhverv milesight mini ptz

Kameraovervågning til erhverv er ikke blot et sikringsværktøj og kan i mange erhverv samtidig benyttes til at løse udfordringer med kunder og leverandører.

Hvorfor have en person stående klar ved f.eks. en port, når samme person kan overvåge mange porte fra et sted. Eller til butikken der kan få skrevet nyhedsmail til kunderne inde i baglokalet, samtidig med at de holder øje med om der er kommet kunder ind i butikken.

Mulighederne er mange, det handler bare om at bruge det rigtige værktøj. Og dermed opnå merværdi.

Løsninger til svære forhold

Kameraovervågning erhverv skærmbillede

I f.eks. en butik er det vigtigt at dine kameraer kan håndtere det eventuelle lysindfald som der oftest vil være på grund af store vinduespartier.

Udover ovenstående eksempel er det vigtigt at kameraerne placeres strategisk korrekt. Vi har forskellige løsninger som passer til alle erhvervsbygninger – butikslokaler – resturenter – offentlige institutioner – og meget mere

Har du i dag et eksisterende kameraovervågnings anlæg, men ønsker en højere kvalitet, er det mange gange muligt at genbruger de eksisterende kabler.

Løsninger til større erhverv

kameraovervågning erhverv

Vi har stor erfaring med at håndtere store anlæg med flere end 100 kameraer fordelt udover et enten lokalt eller et eksternt netværk. En løsning som denne sætter ikke kun krav til de rigtige kameraer, men ligeledes server og netværksopbygning.

Vi er klar til at levere eller påtage os en rådgivende rolle når jeres anlæg skal etableres eller udvides.

De forskellige kamera

kameraovervågning til private og erhverv

Her kan du se et udvalg af kameraerne. Vil du vide mere, er du altid vilkommen til at kontakte os på 70204699

Uanset de udfordringer du står overfor, så har vi kameraet der kan afhjælpe dit behov. Vi har kamera med stor zoom, så hvis det du ønsker at filme er lang væk, kan du komme tæt på. Eller vil du have mere med (vidvinkel) har vi kameraer der filmer hele vejen rundt.

Persondataforordning

Kameraovervågning erhverv persondate skab med skærm
kameraovervågning erhverv persondata skab

EC Sikring vil gerne være med til at begrænse adgangen til personfølsomme data som en videoinstallation medfører, og i den sammenhæng introducerer vi to nye videoskabe til installation af optager og evt. skærm.

Skabene er af metal og udstyret med to nøgler som kan sikre at installationen altid skal tilgås af to personer samtidigt, og har indbygget sabotagekontakt mod opbrydning og nedtagning af skabene.

TV-Overvågningsloven & Persondataloven

For at informere om reglerne om tv-overvågning har Justitsministeriet og Datatilsynet udgivet en pjece, som i hovedtræk beskriver, hvilke regler der gælder ved tv-overvågning i kriminalitetsforebyggende øjemed.

EC Sikring som sikringsleverandør

Milesight lens

Vi går op i din sikring, og står personligt inde for alle vores løsninger. Du kan dermed være tryg ved at den løsning du får, er en løsning som lever op til prisen.

Yderligere kan du få professionel rådgivning om kameraovervågning til erhverv – tyverisikring – brandsikring – tågesikring – adgangskontrol – vagt og kontrolcentral, som synliggøre de ting du får og ikke får i en konkret løsning. Kontakt os allerede i dag.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk