Kameraerne milesight speed dome

Milesight Speed Dome Super professionelt PTZ kamera fyldt med avancerede funktioner og enestående billedkvalitet. Bruges til overvågning af større områder, eller til steder med en operatør. Milesight Speed Dome PTZ kameraet har en lang række unikke funktioner, her er nogle af dem

23x/30x Optisk Zoom

Milesight Speed Dome 30x zoom

Milesight Speed Dome er designet til at udvide brugerens rækkevidde til det maksimale med den hurtige 4.7 ~141mm@F1.5 ~ F4.0-linse.

Den 30x optiske zoom giver brugeren mulighed for at zoome op til fjerne motiver og samtidig bevare klarheden og levere video i høj kvalitet over hele zoomområdet.

360 ° endeløs panorering, 0 ° ~ 90 ° automatisk vippe funktion

Milesight Speed Dome 360 grader panoraring

Med en sofistikeret pan / tilt-mekanisme giver Milesight 30x H.265 + Speed ​​Dome kamera hurtig og præcis bevægelse med uendelig 360 ° panorering og 90 ° tilt.

Brugeren kan let kontrollere linsepositionen via musen for at overvåge det interesserede område og indstille op til 255 forud indstillede positioner til patruljering.

Der er op til 8 patruljeruter og maksimalt 4 mønstre af de manuelle betjenings stier (for panorering, vipning, zoom og fokus), som kan indstilles efter behov. Desuden er brugeren i stand til at planlægge specifikke PTZ-opgaver efter dato og tid.

PTZ Auto Tracking

Milesight Speed Dome autotracking

Når PTZ Auto Tracking-funktion er aktiveret, kan kameraet bruge motormekanismen til at udføre Pan / Tilt / Zoom for automatisk at spore det bevægende objekt og justere zoomen afhængig af objektets afstand med den kraftige optiske zoomfunktion.

Derfor vil objektet blive vist i midten, zoomet ind til en passende størrelse, hvilket opnår den smarte, pålidelige og realtids video overvågning uden at der mangler kritiske detaljer.

Smart IR II Technology

IR LED teknologien er blevet opgraderet så det rækker op til 200 m. Fire LED’er fungerer som High Beam, to LEDs fungerer som Mid Beam, mens de andre tre som Low Beam for bedre billedklarhed og kvalitet uanset objektets afstand.

Low Beam, Mid Beam og High Beam’s lysstyrke kan også justeres manuelt eller automatisk på baggrund af zoomforholdet.

140dB Super WDR

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi giver kameraet mulighed for at optage større scenedetaljer med ægte farvegengivelse, selv under ekstrem baggrunds belysning og ved høje kontrastforhold.

Forholdet mellem de lyseste lyssignalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140dB.

Intelligent kamera overvågning

Milesight VCA med 10 detektions tilstande giver avanceret, nøjagtig smart videoanalyse til Milesight-netværkskameraet, hvilket muliggør den omfattende overvågnings funktion og hurtigere respons på forskellige overvågnings scener.