Milesight pro bullet kamera til de krævende forhold med optisk zoom

Milesight Pro Bullet

Motor zoom linse

Milesight lens

Milesight pro bullet er udstyret med motoriseret zoom & fokusobjektiv som giver mulighed for fjernbetjening zoom.

Dette er perfekt til langdistance overvågning i områder såsom parkeringspladser, motorveje og havne.

Indbygget intelligent kamera overvågning

Milesight VCA med 10 detektions tilstande giver avanceret, nøjagtig smart videoanalyse til Milesight-netværkskameraet, hvilket muliggør den omfattende overvågnings funktion og hurtigere respons på forskellige overvågnings scener.

4K video visning

Kameraet kan fås med  4K-opløsning (3840 * 2160, effektivt fire gange større end Full HD) med 30 billeder i sekundet (fps), hvilket giver brugerne en ultrahøj opløsnings.

Dette er med til at give utrolig gode detaljer, som kan bruges til at opklare hvad der præcis er sket i en given situation.

Smart IR II

Milesight Pro Bullet infrarød lys

IR LED teknologien er blevet opgraderet til at give kameraet en rækkevidde på op til 60 m (100 m). De to lysdioder på toppen fungerer som High Beam infrarød løs, mens de to andre i bunden er Low Beam infrarød lys for bedre klarhed og kvalitet uanset objektets afstand.

Low Beam og High Beam’s infrarøde lysstyrke kan også justeres manuelt eller automatisk på baggrund af zoomforholdet. Sådan at det dækker det ønskede bedst muligt.

P-Iris kontrol

Ved at anvende en P-Iris-kontrolteknologi er kameraet i stand til at optimere irisåbningen under alle lysforhold og tilbyder billeder med bedre kontrast, klarhed, opløsning og dybdeskarphed.

Dette betyder i praksis at du får bedre billeder, med en dybdeskarphed som er stører. Sådan at du kan se hvad der sker i hele billedet.

IP67 & IK10

Milesight Pro Bullet ip67&ik10

Kameraet er IP67-klassificeret vejrbeskyttelse og IK10-klassificeret vandalsikring, som er det førende niveau inden for branchen, så kameraet er godt beskyttet.

Det er med til at give dig tryghed og drift sikret drift, så du altid kan regne med din kamera overvågning.