Kameraovervågning erhverv milesight mini ptz

Milesight Mini PTZ Bullet kamera er et helt nyt type kamera og byder på PTZ funktion og alle Milesights meget avancerede teknologier.

Selvom kameraet benytter avancerede teknologier, byder det stadig på den bedste brugeroplevelse inden for bullet kameraer.

Mini PTZ video
Afspil video

Milesight Mini PTZ Bullet kameraet byder b.la. på brugervenlig 3D-positionering, smart og hurtig PTZ (Pan/Tilt/Zoom) bevægelsesdetektering, revolutionerende IR II teknologi sam Hvis LED teknologier og andre fede funktioner.

12x optisk zoom med autofocus

milisight x12

Milesight Mini PTZ kan med sin 12 x optiske zoom, zoome ind på fjerne objekter samtidig med at det bevarer klarheden i billedet, og leverer høj-kvalitets video over hele ‘zoom-billedet’. Herunder er et eksempel som én af vores kunder har sendt til os. Den imponerende zoom-funktion demonstreres tydeligt her.

Smart IR teknologi

milesight ir mini ptz

IR LED teknologien er i dette kamera blevet opgraderet og kan give natbilleder/video med en rækkevidde på op til 100 meter. De 2 LED lys øverst, fungerer som High Beam og de 2 nederste som low Beam, for bedre billedeklarhed og kvalitet – uanset distancen til objektet. Man kan desuden justere low- og high Beam lysstyrken manuelt eller automatisk, baseret på zoom ratioen.

Intelligent hvid LED lys/blitz

milesight hvid led

Den hvide blitz/lys er meget tydelig og fungerer derfor rigtig godt som et præventivt værktøj. Lyset/blitzen er rigtig god til detektering og gør nemt folk opmærksomme på at de bliver overvåget. Du i øvrigt få tilsendt pushbeskeder ved detektering.

Med den 15 grader vinkel kan det hvide LED lys også tændes som en supplementerende lyskilde.

Kameraet kan også bruges som et 100% standalone kamera og behøver nødvendigvis ikke være koblet på en optager. Istedet kan der bruges et SD kort – kameraet skal bare forbindes til internettet. Derfor fungerer kameraet også rigtig godt som observationskamera.