Milesight mini vandal dome 5,0 MP (fås også i 2,0 MP)

kameraovervågning til private erhverv milesight mini vandal dome

Milesight’s mini vandal som er et vandalsikrede dome kamera, udført i et slagfast IK10-klassificert hus, som selvfølgelig også er IP67-klassificeret.

Dome kameraet egner sig rigtig godt til udendørs overvågning og andre steder hvor kameraet kan udsættes for hærværk.

Mini vandal dome kameraet har de nyeste IR-lysdioder med smart IR funktioner, Ultra Low-Light og Super WDR funktion. Disse funktioner er med til at kameraet leverer en overlegen billedkvalitet – uanset tidspunkt på døgnet.

Vidvinkel giver overblik

Milesight mini vandal dome kameraet bruger et 2,8 mm ultra vidvinkelobjektiv, dette kameraet i stand til at fange mere end 120 graders synsfelt. Opløsningen fås i 2MP og 5MP som garanterer overlegne billeddetaljer med vidvinkel.

IP67 & IK10

IP67 & IK10

Kameraet er IP67-klassificeret vejrbeskyttelse og IK10-klassificeret vandalsikring, som er det førende niveau inden for branchen, så kameraet er godt beskyttet med diverse svære forhold.

0.002 Lux ultra lav lys

0 lux lav lys

Kameraet er i stand til at levere høj detaljerede farvebilleder, selv i de lave lysforhold, der når op på 0.002Lux (Farve) eller 0Lux (B / W) og nær infrarøde lysmiljøer uden yderligere belysning.

140db Super WDR

milesight super wdr

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi gør det muligt for kameraet at optage flere detaljer med ægte farvegengivelse, selv under modlys og høje kontrastforhold. Forholdet mellem de lyseste lyssignalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140dB.

Smart IR II technology

Milesight mini vandal ir II teck

Den avancerede Smarte IR II-teknologi garanterer IR-ydeevne med justerbar belysningsintensitet. Den infrarøde lystransmissionsevne øges kraftigt med IR-reflektionspanel, som er velegnet til bedre IR-virkning.

Avanceret indbygget mikrofon

Milesight mini vandal mikrofon

Med den indbyggede mikrofon, der bruger et avancerede codec, er det vejrbestandige Mini Dome Network Camera i stand til at give klarere stemme optagelser. Det er værd at nævne, at Milesight bruger PTFE Membrane til at beskytte den indbyggede mikrofon, hvilket sikrer IP67-bedømt vejrbeskyttelsesevne til pålidelig ydeevne.

Innovativ strukturdesign

Milesight mini vandal design

Kameraet har 3-akse mekanisk design til hurtig og nem indstilling af kameraets synsvinkel, så du kan placere kameraet præcist.