Milesight mini Bullet er lille og kraftfuld

Milesight mini bullet

Et lille kamera, med stærke egenskaber. Som giver skarpe overvågnings optagelser, selv i svære situationer.

Vidvinkel og høj opløsning

Vidvinkel

Kameraet er udstyret med en 2,8 mm ultra vidvinkellinse og er i stand til at fange op til 120 ° vinkel. Og fås med en opløsningen på 2MP eller 5MP som garanterer overlegne billeddetaljer.

IP67 & IK10

Milesight mini Bullet er IP67-klassificeret vejrbeskyttelse og IK10-klassificeret vandalsikring, som er det førende niveau inden for branchen, så kameraet er godt beskyttet.

140dB Super WDR

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi giver kameraet mulighed for at optage større scenedetaljer med ægte farvegengivelse, selv under ekstrem baggrunds belysning og ved høje kontrastforhold. Forholdet mellem de lyseste lyssignalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140dB.

Det kompakte kamera

Milesight mini bullet lille mål

Kameraet er redesignet, mens det opretholder Milesight-stil. Vægten og størrelsen er reduceres kraftigt fra henholdsvis 765g til 450g og fra 76 mm x 208 mm til 64 mm x 160 mm, hvilket gør kameraet til et virkelig MINI kamera uden kompromis med funktionaliteten.

Revolutionerende IR-præstation

Milesight mini bullet IR

Kameraet er udstyret med den avancerede Smart IR II teknologi som garanterer IR-ydelse med justerbar lysintensitet. Den infrarøde lystransmission øges kraftigt med IR-reflektionspanel, der er designet til at opnå bedre IR-effekt.

Intelligent kamera overvågning

Milesight VCA med 10 detektions tilstande giver avanceret, nøjagtig smart videoanalyse til Milesight-netværkskameraet, hvilket muliggør den omfattende overvågnings funktion og hurtigere respons på forskellige overvågnings scener.