Et kamera med 360° panorama billede

Milesight 12MP Fisheye Camera
Afspil video

Milesight 360 grader kamera løser udfordringerne med at dække et rum med færrest kamera som muligt. Og giver det helt store overblik.

Det kan f.eks. bruges til at dække en gang, hvor du ønsker en diskret kamera løsning. Og samtidig har kameraet avanceret teknologi, som giver dig plus funktioner. Du kan f.eks. få kameraet til at holde øje med hvor mange personer der er kommet ind. Læs mere om smart overvågning.

Milesight 360
Milesight 360 panorama billede

Milesight 360 kameraet har indbygget flere forskellige display modes, alt efter hvordan du foretrækker at få vist billedet på.

Du kan dele det op i “4” kameraer –  panorama – udstrakt – eller en kombination af de forskellige visninger, alt efter hvad du foretrækker. Der er yderligere også mulighed for at lave en PTZ funktion, hvis du har delt billedet op i 4 forskellige billeder. Dette kan både gøres på en monitor der er sat direkte til systemet eller direkte på Milesigt smart app til smartphone.

Et fiskeøje kamera med 12 MP høj opløsning

Milesight 360 tekniks billede

Ultra høj opløsning

12MP er 6 gange flere pixels af hvad et almindelig Full HD billede har. Og sammen med den meget effektive H.265+ codes forbedrer det video kvaliteten til super overvågning, men uden at det bliver for tungt at trække over dit netværk.

Har indbygget IR lys, som lyser op til 15m

Smart IR kontrol
Selvstænding Smart IR kontrol giver IR (infrarød lys) lyset endnu bedre fordeling af lyset i svære situationer. Så du kan se hvad der sker, uanset om det er højlys dag eller midt om natten (rækkevidde ca. 12 meter for infrarød lys).

Et robust kamera med IP67 & IK10 klassificering

Robust bygget

IP67 betyder at kameraet er vejrbestandig og IK10 betyder at kameraet er vandalsikret. Med andre ord, er det et robust kamera der kan holde til forskellige miljøer med et kompakt industrielt design.