Nu kan du få HD – videoovervågning / kameraovervågning med moderne IP-kameraer. Dermed er det slut med overvågningsbilleder af så lav kvalitet, at du ikke kan genkende personerne på optagelserne. Meget af pointen med videoovervågning ryger nemlig, hvis man alligevel ikke kan tyde billederne. Det kan du nu, med vores højkvalitets IP-kameraer, der har en 4 gange så høj opløsning som traditionelle overvågningskameraer.

Vores HD kameraer gør det altså muligt at identificere personer eller nummerplade, ved hjælp af deres 2,0 eller 4,0 megapixel. Du kan få dem både til indendøre og udendøre, og udendørsmodellen kommer oven i købet med infrarødt lys, så den også kan optage i mørke.

Den perfekte løsning til dig
Når du vælger en løsning hos os, kan du skræddersy den, så den passer præcis til dine behov. Samtidig har vi gjort det nemt for dig, så der er nogle ting med som standard, som vi ved er nødvendige for den mest sikre løsning. Så behøver du ikke tage stilling til det.

Du kan helt selv vælge antallet af kameraer og hvilken type kameraer, du ønsker.

I vores standardpakke medfølger der derudover:

  • Netværksoptager
  • Plads til 1 måneds optagelser
  • Mus
  • Installation
  • Opsætning og montering
  • Server og software
  • Gennemgang og oplæring

Se din overvågning, når du er langt væk
Det er som regel, når man ikke selv er til stede, at man gerne vil se sine overvågningsbilleder. Derfor har vi udviklet en god og stabil tilgang til dine kameraer.

Du kan enten tilgå dit system via nettet, med Remote Access, hvor du også kan se flere billeder på skærmen samtidig, hvis du har flere kameraer sat op.

Samtidig kan du se dine billeder via din smartphone, når du blot downloader appen. Hvis du har internetadgang, kan du med bare et enkelt tryk følge med i hvad der foregår i dit hjem eller din virksomhed.