fbpx

Kamera overvågning

Kameraovervågning til Private og Erhverv forebygger svind og tyveri.

Vi har igennem de sidste 15 år testet videoovervågning / kameraovervågning. Så vi er helt sikre på, at du får den bedste kvalitet.

Det er altafgørende at føle sig tryg i sit eget hjem – og derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige videoovervågning / kameraovervågning. Der findes et hav af udbydere på markedet lige nu, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være at gennemskue de forskellige priser og produkter. Herunder kan du læse om de ting, du skal kigge efter, for at finde den løsning, der passer perfekt til dig.

Vigtige egenskaber

Vigtige egenskaber

God videoovervågning kræver de bedste kameraer. Her er det vigtigt at kigge på byggekvaliteten og den bagvedliggende software, og ikke kun megapixels (MP). Et 4MP kamera kan nemlig sagtens lave dårligere optagelser, end et 1,3 MP – det afhænger af byggekvalitet og software, så lad dig ikke kun forblænde af hvor mange MP, der lokkes med.

Milesight pro dome ir II

Det er nemt at skabe gode billeder i sollys, men i mørke er det uhyre svært, og det er trods alt i mørke, at de fleste indbrud bliver begået, derfor er natbilleder meget vigtige at kunne tyde.

Det stiller store krav til sammensætningen af kameralinse, IR-dioder, opbygning af glasset og softwaren – og især softwaren er vigtig for god kvalitet, men også den, der er dyrest at udvikle.

Derfor hænger pris og kvalitet meget ofte sammen, når det kommer til videoovervågning. Herunder kan du se en liste over de egenskaber, der er vigtigst når det kommer til videoovervågning af god kvalitet.

Kameraovervågning af god kvalitet består af

  • Gennemarbejdet software
  • Et kamera, der er tilpasset efter miljøet og efter hvor meget lys, der er
  • Korrekt placering af kameraerne (ikke for højt, for lavt eller skråt)
  • Anlæg med kabler (et rigtigt system skal laves med kabler og ikke trådløst)
  • Sikret anlæg, der ikke bliver hacket af systemrobotter

Det skal du undgå!

Med så mange udbydere på markedet, kan det være svært at vurdere, hvad der er god kvalitet og hvad der er dårlig. Her skal du især være opmærksom på de billige produkter fra små virksomheder. De samler nemlig bare deres kameraer, og har dermed ikke en forståelse for deres eget produkt.

Samtidig skal du undgå trådløse systemer. De vil aldrig fungere ligeså godt, som dem med kabler. Vi laver en løsning, hvor du kan få særskilte trådløse elementer, men det er ikke indbygget i kameraet, og derfor bibeholdes den høje kvalitet.

Intelligent kamera overvågning

Intelligent kamera overvågning

Hvad er intelligent kamera overvågning?

Intelligent kamera overvågning: Video Content Analysis (VCA), også refereret til Intelligent Video Analysis (IVA), er muligheden for automatisk analyse af video for at registrere og bestemme tidsmæssige og rumlige begivenheder.

Med intelligent software kan kameraovervågning blive endnu smartere. Du kan registrerer: Om der kommer nogle ind i et bestemt område. Eller om der er nogle der forlader et bestemt område. Avanceret bevægelses sensor (undgå f.eks. alarm hvis vinden blæser i træerne) og meget mere.

Milesight Video Content Analyse (VCA) er en indbygget applikationspakke til hele Milesight Network Camera-serier, der forbedrer ydelsen af Milesight-kameraer gennem 10 detekteringsmetoder, herunder område indgang, område udgang, avanceret bevægelses detektion, manipulations detektering, linje krydsning, loitering,  menneske detektion , meneske tæller, objekt efterladt og objekt fjernet.

Uanset belysning

Kameraovervågning uanset belysning
Afspil video

Med det rigtige kameraovervågning, kan du se meget mere. Både af det som er i højlyset, og af det som er i skyggen.

De forskellige kameraer

Vi går op i at du får god videoovervågning, derfor er vi meget nøje med at udvælge hvilke kameraer vi bruger. En af de mærker vi har udvalgt er Milesight.

Vil du se et udvalg af kameraerne, så klik på knappen herunder. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7020 4699

Erhvervsløsninger

Vi har stor erfaring med at håndtere store anlæg med flere 100 kameraer fordelt udover et enten lokalt eller eksternt netværk. En løsning som denne sætter ikke kun krav til de rigtige kameraer, men ligeledes server og netværksopbygning. Vi er klar til at levere eller påtage os en rådgivende rolle når jeres anlæg skal etableres eller udvides.

Privat overvågning

Videoovervågning til private kan fåes i stort set alle prisklasser. Steder på nettet kan man købe et overvågningskamera til 300 kr. Lad os pointere, der er forskel på kameraer selvom de alle er i HD-kvalitet.

TV-Overvågningsloven & Persondataloven

For at informere om reglerne om tv-overvågning har Justitsministeriet og Datatilsynet udgivet en pjece, som i hovedtræk beskriver, hvilke regler der gælder ved tv-overvågning i kriminalitetsforebyggende øjemed.

Vi er her for dig

Vi har igennem de sidste 20 år testet hvilken slags videoovervågning, der er bedst. Så er vi helt sikre på, at du får den bedste kvalitet – og kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Vi har egne ansatte teknikere, som kommer ud og installerer vores systemer, og som dermed kan stå 100 % inde for dem. Vi monterer også over hele landet, og sikrer, at du får udnyttet dit nye anlæg fuldt ud.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO Certification

ISO 90012015

En del af

sikringsringen

Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder