Videoovervågning – Erhvervsløsninger

Videoovervågning er ikke blot et sikringsværktøj og kan i mange erhverv samtidig benyttes til at løse udfordringer med kunder og leverandører.

Løsninger til butikslokaler

Løsninger til butikslokaler

I en butik er det vigtigt at dine kameraer kan håndtere det eventuelle lysindfald som der oftest vil være på grund af store vinduespartier. Udover ovenstående er det vigtigt at kameraerne placeres strategisk korrekt. Vi har forskellige løsninger som passer til alle butikslokaler. Har du i dag et eksiskterende anlæg, men ønsker en højere kvalitet, er det muligt at vi genbruger de eksisterende kabler.

Løsninger til større erhverv

Løsninger til større erhverv

Vi har stor erfaring med at håndtere store anlæg med flere 100 kameraer fordelt udover et enten lokalt eller eksternt netværk. En løsning som denne sætter ikke kun krav til de rigtige kameraer, men ligeledes server og netværksopbygning. Vi er klar til at levere eller påtage os en rådgivende rolle når jeres anlæg skal etableres eller udvides.

De forskellige kameraer

De forskellige kameraer

Her kan du se et udvalg af kameraerne. Vil du vide mere, er du altid vilkommen til at kontakte os på 7020 4699

Læs mere

Video Erhverv

Video Erhverv

Vi laver individuelle tilbud, alt efter jeres behov. Her er et pris eksempel:

Persondataforordning

Persondataforordning

EC Sikring vil gerne være med til at begrænse adgangen til personfølsomme data som en videoinstallation medfører, og i den sammenhæng introducerer vi to nye videoskabe til installation af optager og evt. skærm.

Skabene er af metal og udstyret med to nøgler som kan sikre at installationen altid tilgås af to personer samtidigt, og har indbygget sabotagekontakt mod opbrydning og nedtagning.

TV-Overvågningsloven & Persondataloven

TV-Overvågningsloven & Persondataloven

For at informere om reglerne om tv-overvågning har Justitsministeriet og Datatilsynet udgivet en pjece, som i hovedtræk beskriver, hvilke regler der gælder ved tv-overvågning i kriminalitetsforebyggende øjemed.

Læs mere

EC Sikring som sikringsleverandør

EC Sikring som sikringsleverandør

Vi går op i din sikring, og står personligt inde for alle vores løsninger. Du kan dermed være tryg ved at den løsning du får er en løsning som lever op til prisen. Yderligere kan du få professionel rådgivning, som synliggøre de ting du får og ikke får i en konkret løsning. Kontakt os allerede i dag.
Kontakt os allerede i dag

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder