Panikknap - overfaldstryk - GSP-positionering

Emerit 4G alarm-ur

Emerit 4G alarm-ur er ideel til folk, der udsættes for overfald (verbal, psykisk eller fysisk vold). Det er en dedikeret og autonom enhed, der gør det muligt at advare, geolokalisere og kommunikere med responspersonale.

Emerit 4G alarm-ur

PERSONLIG SIKKERHEDSALARM ENHED

Ideel til at reagere hurtigt og enkelt på et sikkerhedsproblem. Udstyr dine medarbejdere med en ergonomisk enhed, der indeholder Emerit-alarmapplikationen© designet til folk, der udsættes for risikable situationer : isolation, beskyttelse af personel der arbejder alene, farlige områder (skade, ubehag, fald), verbal eller fysisk aggression.

Emerit 4G alarm uret kan skabe mere sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen

 • Mikrofon
 • Alarm løsning Emerit brugerflade
 • SOS Alarm-knap
 • Stor højtaler
Emerit-watch-e-WG100
 • Trådløs induktiv opladning
 • SIM kort
 • IP65 Beskyttelse standard CE
 • GPS / WLAN bluetooth

4 Måder at udløse en alarm på

SOS

SOS / PANIK KNAP

TILT

REGISTRERING AF HÆLDNING

NO MOTION

INGEN BEVÆGELSES REGISTRERING

WRIST

HÅNDLED RYSTEN

Fjern konfiguration

Vores alarmløsninger kan konfigureres via gratis Emerit Console-webapplikation. Fra denne platform kan du tilpasse detektionstilstande (f.eks. Ingen bevægelsestid), præ-alarmtider, meddelelser efter alarm, placeringstilstande osv.

Du kan også downloade en konfiguration til lokal installation via en USB-forbindelse mellem enheden og computeren. Du kan også implementere den samme konfiguration på en hel flåde af enheder.

Udløs SOS alarmen i en nødsituation

Ved blot at trykke på SOS-knappen sender enheden alarmer ved opkald og SMS til foruddefinerede kontakter eller til kontrolcentrallen.

Displayet forbliver slukket, og modtageren af alarmen kan lytte til urets omgivelser gennem mikrofonen.

Kontrolcentrallen kan reagere hurtigt takket været den indbyggede GPS.

SOS FIGURATIONEN I DETALJER

Diskret, ergonomisk og hurtigt tilgængelig, den personlige alarmenhed forhindrer en eskalering af vold og muliggør en hurtig advarsel i tilfælde af aggression takket være dens 100% håndfri SOS-knap.

For at håndtere denne type risiko er en meget speciel anti-aggressionskonfiguration mulig med følgende specifikke funktioner:

 1. Aktiveringen af alarmfasen bekræftes af en vibration. Denne alarm overføres direkte til de forudkonfigurerede modtagere via opkald og/eller SMS og/eller IP-datatransmission uden en forudgående forholdsordre.
 2. Uret skifter derefter til en diskret meddelelse efter alarm, uden display og uden lyd, men med en vibration hvert 5. sekund. Under denne alarmmeddelelse forbliver skærmen sort, uret opfanger automatisk indgående opkald og lukker for højttaleren: kun den, der ringer op, kan lytte til miljøet omkring uret.
 3. For at afslutte meddelelsen efter alarmen skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen to gange for at få vist meddelelsen efter alarmen og derefter trykke kortvarigt på SOS-knappen.
Sans-titre-1e-WG100-anti-agression

BÆLTECLIPS TIL DISKRET BRUG

På opfordring fra nogle af vores kunder har vi udviklet et mere diskret alternativ til vores klassiske bælteclips: en variant tilpasset risikoen for en voldelig episode.

Afhængigt af klienten og hans / hendes erhverv kan anti-aggressionsanordningen bæres på håndleddet eller på bæltet ved at fjerne armbåndene.

ALARM URET ER BEREGNET TIL FOLK, DER KAN BLIVE UDSAT FOR VOLDSOME SITUATIONER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Overfald på arbejdspladsen påvirker mange faggrupper, især dem, der arbejder i det offentlige rum, eller som modtager kunder i deres lokaler. Disse grupper udgør en stor del af arbejdsstyrke. 68% af de ansatte over hele verden føler sig ikke sikre på arbejdspladsen, og 50% har allerede oplevet voldsepisode én gang.

HOTELLER, BANKER, SMYKKE BUTIKKER OG ANDRE BUTIKKER

Hoteller, banker, smykkebutikker og andre små virksomheder rammes nogle gange af en ubehagelig episode, som ofte starter med verbale overgreb eller fjendtlig adfærd. Ved de første tegn på vold er det vigtigt at sende en alarm diskret, mens du forsøger at berolige situationen, mens du venter på, at hjælpen ankommer.

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af fagforeningen UNITE HERE, “60% af hotelpersonale har oplevet seksuel chikane. Receptionspersonale og vedligeholdelsespersonale er også sårbare over for chikane og vold “.

SKOLER, UDDANNELSESSEKTOREN

Ifølge den Britiske uddannelsesunion er 0,9% af undervisnings- og uddannelsespersonalet i Storbritannien oplevet en eller flere voldshændelse på arbejdspladsen. Dette tal er 0,7% for alle erhverv.

 

SUNDHEDSPLEJE OG SOCIALARBEJDE

Sundheds- og socialhjælpssektoren er sammen med uddannelsessektoren den sektor, der er hårdest ramt af vold på arbejdspladsen (Rapport: Workplace Violence &; Harassment, a European Picture).

OFFENTLIG FORVALTNING

Offentlige ansatte konfronteres regelmæssigt med aggression og uhøflighed, hvis omfang ofte er ukendt på grund af manglende data.

Risikoen for aggression er en realitet i den professionelle sfære, og langt størstedelen af de offentligt ansatte kan blive konfronteret med det på et eller andet tidspunkt i deres karriere. Det er vigtigt, at arbejdsgiverne i den offentlige sektor tager højde for risikoen for aggression, i forbindelse med forebyggelse og sikkerhed på arbejdspladsen.

URET KAN OGSÅ REGISTRERER FALD ELLER BESVIMELSE

Uret er også i stand til automatisk at registrere langvarig immobilitet og / eller langvarig hældning.

Emerit 4G alarm-uret og tilbehør

Uret er designet så du kan løsne stropperne og bruge enheden rundt om halsen, på dit bælte eller rundt om armen med forskelligt tilbehør. Uret kan således tilpasses enhver type job for at beskytte brugeren uden at forstyrre ham i løbet af arbejdsdagen.

Afhængigt af det anvendte tilbehør er forskellige detekteringstilstande mulige.

For eksempel kan en person, der arbejder i et laboratorium med handsker på, bruge enheden rundt om halsen eller på bæltet i stedet for håndleddet. Den samme person kan konfigurere en hældningsregistrering. En chauffør kan bruge enheden på sit håndled og drage fordel af tilstanden ingen bevægelsesdetektering.