Beskyt dine kørertøjer

Nyd den gode følelse af, altid at vide hvor din bil befinder sig. Du kan bruge MyJABLOTRON appen til at se den nuværende lokation på det køretøjsamt kilometertal og brændstofforbrug. Vores alarm beskytter ikke alene biler, men derimod også campingvogne, lastbiler og landbrugsmaskiner.

EC-sikring gul logo
bilalarm startbillede GPS – Bilovervågning – Bilalarm

4 skridt for høj sikkerhed

Bilalarm 4 skridt

Første skridt er en alarm af høj kvalitet. Vi har installeret alarmer i 23 år nu. Det har resulteret i stor erfaring og udvælgelse af produkter af høj kvalitet. Så vi i dag har produkter med innovative funktioner og brugervenlige løsninger.

Ved EC Sikring får du en professionelle installation. Dette udføres eksklusivt af enten EC Sikrings egen personale, eller vores monteringspartnere der regelmæssigt trænes og certificeres, og derfor fungerer alt præcis som det skal.

Det sidste anbefalede skridt er at få tilslutte dit alarmsystem til en Kontrol Central (KC). Derved kan en sikkerhedsoperatør altid kontakte dig hvis alarmen går, og sende et en vægter ud til dit alarmbeskyttede køretøj.

300 typer

JABLOTRON bilalarmer kan installeres i langt de fleste køretøjer.

24 enheder

Antal enheder som kan beskytte dit køretøj eller din garage..

8 fjernbetjeninger

Vores alarmsystem kan styres af op til 8 fjernbetjeninger.

Fjernstyring af din bilalarm

Forestil dig dette scenarie: Du sidder på en café og pludselig bliver du usikker på om du har låst din bil, og du bliver nødt til at gå tilbage for at tjekke. Dette problem ville kunne løses ved hjælp af MyJABLOTRON-appen på din smartphone – for har du glemt at låse bilen, så fjernstyrer du bare låsen igennem alarmsystemet og låser bilen!

App’en er i stand til:

3 måder at styre en JABLOTRON bilalarm

Direkte kontrol via original fjernbetjening til centrallås. Ved låsning af bilen aktiveres alarmen automatisk og ved oplåsning deaktiveres alarmen, hvilket du også kan benytte MyJABLOTRON-appen til.

Bilovervågning mobil bilalarm

Mobil app til smartphones

Bilovervågning web browser bilalarm

Web-app til browser

Bilalarm original fjernbetjening

Original fjernbetjening

Detektorer og installation

Det betyder ikke noget om du ejer en bil, campingvogn, lastbil eller en traktor. JABLOTRON bilalarm kan nemlig beskytte alle slags køretøjer. Under installation vil vores certificerede installatører bruge trådløse detektorer og de originale dør- og baggagerumshasper for at undgå indgribende ledningsføring og arbejde på bilen.

Beskytning af din bil koster nødvendigvis ikke det store. Med visheden om en sikker bil kan du nyde søndagsturen med din familie.