Bilalarm

4 skridt for høj sikkerhed

4 skridt for høj sikkerhed

Første skridt er en alarm af høj kvalitet. Vi har installeret alarmer i 22 år nu. Det har resulteret i stor erfaring og udvælgelse af produkter af høj kvalitet. Så vi i dag har produkter med innovative funktioner og brugervenlige løsninger.

Ved EC Sikring får du en professionelle installation. Dette udføres eksklusivt af enten EC Sikrings egen personale, eller vores monteringspartnere der regelmæssigt trænes og certificeres, og derfor fungerer alt præcis som det skal.

Det sidste anbefalede skridt er at få tilslutte dit alarmsystem til en Kontrol Central (KC). Derved kan en sikkerhedsoperatør altid kontakte dig hvis alarmen går, og sende et en vægter ud til dit alarmbeskyttede køretøj.

 

  • 300 typer

    JABLOTRON bilalarmer kan installeres i langt de fleste køretøjer.

  • 24 enheder

    Antal enheder som kan beskytte dit køretøj eller din garage..

  • 8 fjern-betjeninger

    Vores alarmsystem kan styres af op til 8 fjernbetjeninger.

Fjernstyring af din bilalarm

Forestil dig dette scenarie: Du sidder på en café og pludselig bliver du usikker på om du har låst din bil, og du bliver nødt til at gå tilbage for at tjekke. Dette problem ville kunne løses ved hjælp af MyJABLOTRON-appen på din smartphone – for har du glemt at låse bilen, så fjernstyrer du bare låsen igennem alarmsystemet og låser bilen!

Vores app er i stand til

3 måder at styre en JABLOTRON bilalarm

Direkte kontrol via original fjernbetjening til centrallås. Ved låsning af bilen aktiveres alarmen automatisk og ved oplåsning deaktiveres alarmen, hvilket du også kan benytte MyJABLOTRON-appen til.

Mobilapp til smartphones

Mobilapp til smartphones

Web-app til browsere

Web-app til browsere

Original fjernbetjening

Original fjernbetjening

Detektorer og installation

Det betyder ikke noget om du ejer en bil, campingvogn, lastbil eller en traktor. JABLOTRON bilalarm kan nemlig beskytte alle slags køretøjer. Under installation vil vores certificerede installatører bruge trådløse detektorer og de originale dør- og baggagerumshasper for at undgå indgribende ledningsføring og arbejde på bilen.

Beskytning af din bil koster nødvendigvis ikke det store. Med visheden om en sikker bil kan du nyde søndagsturen med din familie.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder