Video detektor

Kameraovervågning trykke rammer
Afspil video

Kameraerne optager farvevideoer i HD- eller Full HD-opløsning. I tilfælde af dårlige lysforhold skifter det til natfunktion og gør brug af IR (infrarød) belysning.
Videooptagelse 30 sek. før hændelsen (f.eks. ved alarm eller tilkobling) og 30 sek. efter. Og kan også ses live på din smartphone.

Foto detektor

Foto Detektor
Afspil video

Se hvad der sker derhjemme…Se billeder taget af detektorens kamera på internettet eller mobil-app.
Ved alarm (eller når brugeren ønsker det),tager kameraet et farvebillede i markedets højeste opløsning, og sender en nedskaleret, mindre datakrævende udgave til mobil-app’en.

Vindue / Terrassedørs lås

Vindue og Terrassedørs lås
Afspil video

Vindue/Terrassedørs lås sikrer at vindue/dør er lukket og låst, når alarmen bliver tilkoblet. Så du sikkert kan tage hjemme fra, med visheden om at dit hjem er forsvarligt låst af.

Røg og varme detektor

Afspil video

Sensoren registrerer røg og høje temperaturer i et rum og advarer dig inden branden bryder fuld ud. Den udløser en akustisk alarm, notificerer dig på mobil og rapportere til Kontrol Centralen.

Gas og kulilte detektor

Afspil video

Detektorene registrerer lækager i tide og advarer dig inden du kommer i fare. Den udløser en alarm, notificerer dig på mobil og rapportere til Kontrol Centralen.

Varmestyring

Du kan tænde varmen ved at trykke på blot en enkelt knap i appen, eller ved at sende en SMS med teksten “heat.”

Temperatur overvågning

Temperaturovervågning i et Alarm-system, kan bestå af både trådfaste samt trådløse temperaturfølere, der kan benyttes til at registrere en given temperatur samt advare brugeren via e-mail, SMS eller PUSH-OUT beskeder.

Trådløs termostat

Fuld styring via MyJablotron App og Web interface. Uge kalender med daglig indstilling af natsænkning. Automatisk skift til natsænkning ved tilkobling af område. Mulighed for at aktivere manuel temperaturstyringstilstand
Mulighed for de-aktivering hvis blot en minimumstemperatur skal opretholdes i bygningen. Varmereduktion hvis vindue er åbent
Op til 4 termostater pr. system. Rapportér i tilfælde af overophedning eller frysning.

Temperatur graf

Via MyJablotron applikationen fra en mobil eller en alm computer kan brugeren oprette op til flere ”advarsel” scenarier for de enkelte temperatursensorer i systemet, der kan informere en enkelt eller flere brugere via SMS, e-mail og PUSH-OUT beskeder, således at man kan undgå eventuelle varme-, kuldeskader i f.eks. serverrum, kølerum, opbevaringsrum osv.

Vandvarmer

Vil du gerne forkæle dig selv lidt med et varmt bad i dit sommerhus? Så kan du tænde vandvarmeren allerede inden du er på vej ud af døren derhjemme.

Du skal blot trykke på én knap i appen eller sende en instruktion til controlleren og detektoren.

Energi-/forbrugsmåling

Det er muligt at tilslutte op til flere trådløse puls tællere til et Alarm-system, som via en puls udgang på en EL-/GAS-/Vandmåler kan registrere forbruget i MyJablotron.

Opdatering via APP

Brugerne kan via MyJablotron applikationen fra en mobil eller en alm. computer oprette og lave op til flere typer ”overvågnings” scenarier for de enkelte målere, der er tilsluttet Alarm-systemet. Via SMS, e-mail og PUSH-OUT beskeder kan flere personer gratis blive informeret, således at man kan undgå eventuelt overforbrug osv.

Fjernstyr vandingsanlæg

Nu behøver du ikke længere at bekymre dig, om hvem der skal vande din græsplæne når du er på ferie. Alarmen tager sig af det hele.

Du kan starte vandingsanlægget med alarm-app’en eller indstille den til at vande på bestemte datoer og tidspunkter.

Fjernbetjening

Afspil video

Med en håndsender fjernstyrer man alarmen til/frakobling, aktivering af overfald, og andre funktioner.
Brugeren kan kontrollere andre enheder f.eks. åbning af garage, aktivering af lys, deltilkobler område, osv..
Ved at trykke begge knapper ned på samme tid er det muligt at sende en overfald til alarmcentralen.

Vandskade... nej tak!

Vandsikringen til dit alarm-system, kan bestå af en til flere vandskadedetektorer installeret i husets vådrum samt kælder som ved vandlækager kan lukke for den trådløse ventil, og derved undgå store vandskader.

Den eller de installeret trådløse ventiler, kan eventuelt også lukke automatisk for vandet når alarmsystemet tilkobles m.m. Alle tilsluttet ventiler i et system kan også enkelt og nemt styres fra MyJablotron applikationen via mobilen eller computeren.

Detektorer registrerer vandlæk og advarer dig inden skaden er sket. Den udløser en alarm, notificerer dig på mobil og rapportere til Kontrol Centralen.

Du får mulighed for at åbne og lukke for en ventil til vand via en App. Bruges denne sammen med en Vandskade detektor, skabes der mulighed for at lukke for vandet i tilfælde af at der registreres lækage fra en Vandskade detektor.

Udendørs detektor

tyverialarm Udendørs detektor

Opdag tyven inden han når hen til huset!

Udendørs detektor, som er designet til at være ude i alt slags vejr. Udendørsdetektoren er baseret på dobbelt aktivering (to indbyggede elementer, som skal aktiveres på samme tid) for at mindske fejlalarmer.

Røgkanon

Tyverialarm tågesikring

En tågekanon fra EC Sikring sikrer på få sekunder dine lokaler med sikkerhedståge og gør det umuligt for tyven at stjæle noget!

Inferno SIRENE

Inferno sirene

Lyder værre end nogensinde!

En sirene er diskret af udseende men yderst øredøvende og stressende for tyven. Sammen med en tågekanon skaber du et inferno, som fordriver selv de mest hærdede kriminelle.

Udendørs SIRENE

En udendørs sirene kan være med til at gøre ekstra opmærksom på at alarmen er gået.   

Strobeskoplys

Afspil video

Hvem kan stjæle med begge hænder for øjnene?

En stroboskoplampe til indbrudssikring er diskret af udseende men yderst stressende for tyvene. Sammen med en tågekanon skaber du et kaos, som fordriver selv de mest hærdede kriminelle

Overfaldstryk / Nødtryk

Overfaldssender eller som nødkald. Kan skabe mere trykhed i hverdagen. Eller sørge for at hjælpen altid er lige ved hånden.   

Husdyr detektor

Kan klare husdyr som f.eks. hunde helt op til 36 kg. Uden at alarmen går igang.

Dør / Vindue kontakt

Dør og vindue kontakt kan give alarm så snart døren eller viduet bliver åbnet.

Chok sensor

Detektor registrerer vibrationer på døre, vinduer m.v. forårsaget af et udefrakommende forsøg på at tvinge, smadre, bore eller save igennem.

Betjeningspanel

Ekstra betjeningspanel kan være en god ide, hvis du har flere indgange som du benytter. Kan både fås til trådløs samt trådført anlæg.