fbpx

Privatalarm

Føler du dig tryg?

Privatalarm jablotron hjem

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i dit eget hjem. Og i mange tilfælde, kræver det en privatalarm. Så kan du både være tryg når du er hjemme, men også når du tager af sted fra dit hjem.

Hos os kan din privatalarm blive tilkoblet en alarmcentral med døgnbemanding, der ringer til dig ved brand eller indbrud.

privatalarm trødløs grundpakke

Vil du gerne i kontakt med os?

Kontakt til EC Sikring

Du er altid velkommen til at ringe 70204699
Vil du hellere ringes op, så skriv dit navn og telefon nr. herunder:

Er din alarm forsikrings godkendt?

Jablotron

Gør dit hjem til et mere sikkert sted og nyd følelsen af tryghed. JABLOTRON alarmen beskytter hele dit hus såvel som den kan tænde lys, åbne garageporten eller tænde vandingsanlægget. Du kan tilmed fjernstyre alarmen direkte fra MyJABLOTRON-app’en.

SPC Siemens

SPC Alarmsystem. Giver mulighed for totalstyring af hjemmets bygninger. Claud styringen af alarmen, går det nemt og overskuelig at tilføje eller fjerne venner og familiemedlemmer.

Du kan også tilgå alarmen på APP til din smartphone.

Tilbehør til ALARM

En alarm kan meget mere end blot give en alarm. Den kan også være med til at gøre hverdagen mere smart. F.eks. kan den holde øje med vandforbruget, styrer lyset eller varmen i huset samt meget mere..

Her kan du se et udvalg af de mange muligheder, som du kan koble til en alarm.

Håndværkerfradrag

Det er muligt at få fradrag for installation af tyverialarm, så du kan sikre dit hjem mod ubudne gæster og ikke mindst holde øje med at alt er som det skal være, når du ikke selv er hjemme. Fra 2018 og frem er det muligt at få fradrag for installation af tyverialarmer i privat boligen.

Det sker når alarmen går

Når alarmen går, bliver du ringet op af vores kontrolcentral og bestemmer helt selv, hvad der skal ske. Du kan selv køre hjem, hvis du ved, det er en fejl, eller vi kan sende en vagt. Vi bruger lokale vægtere som gør, at vi kan ankomme hurtigere end de store vagtselskaber. Og vi bliver altid på stedet indtil dit hjem er i sikre hænder.

Prisen

Privatalarm betaler du for meget
Afspil video

Vi står altid til rådighed med en sikringskonsulent som kan se på dit hus og give et tilbud på lige netop dine behov.

Du vælger selv, om du vil købe eller leje en alarm, køber du den, betaler du en installationspris, men til gengæld en lavere månedlig ydelse. Hvis du lejer derimod, er den lidt dyrere hver måned.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO Certification

ISO 90012015

En del af

sikringsringen

Code of Care

Kort

Bliv ringet op

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder