Er din virksomhed den bedste? Så pas på den!

Erhvervsalarm grundplan

Er det helt tryg, når du forlader din virksomhed? Det er afgørende for at kunne sove godt om natten. Og vi har lige den Erhvervsalarm, der passer til dig og din virksomhed.

Vores erhversalarmer er forsikrings godkendte, er din også det?

Jablotron

Gør dit hjem eller din forretning til et mere sikkert sted og nyd følelsen af tryghed. JABLOTRON alarmen beskytter hele dit hus såvel som den kan tænde lys, åbne garageporten eller tænde vandingsanlægget. Du kan tilmed fjernstyre alarmen direkte fra MyJABLOTRON-app’en.

SPC Siemens

SPC Alarmsystem. Giver mulighed for totalstyring af virksomhedens bygninger. Claud styringen af alarmen, går det nemt og overskuelig at tilføje eller fjerne medarbejders rettigheder.

Du kan også tilgå alarmen på APP til din smartphone.

Sikringskrav

Er du klar over at alle virksomheder har et sikringskrav - kender du dit...?

Tjek altid dit sikringsniveau – det kan være dyrt ikke at leve op til kravene…!

Forsikringsselskaberne stiller en række krav, når du skal forsikre din virksomhed. Forsikringskravene udmønter sig i et sikringsniveau – og dit sikringsniveau er et udtryk for den risiko, din virksomhed har for indbrud. Dit niveau fastlægges ud fra de varer, du har til salg og værdien af disse varer, samt af det it-udstyr du selv bruger i virksomheden.

AIA installations erklæring m.m.

forsikring og pension

Det er helt enkelt – forsikringsselskaberne stiller krav til alle virksomheder og butikker om indbrudssikring og alarmovervågning. Kravene afhænger af, hvilken type virksomhed eller butik der er tale om, samt omfang af de forsikrede værdier.

Det fremgår af forsikringspolicen, hvilket sikringsniveau der kræves opfyldt.

Som en vejledning, kan du anvende Sikringsguidens værktøj til beregning af det rette sikringsniveau – se her.

Et indbrud i en virksomhed, hvor sikringskravet ikke er opfyldt, har uheldige konsekvenser for dig som kunde hos dit forsikringsselskab:

  • Indbruddets omfang vil være forøget, da sikringen ikke har hæmmet eller meldt om hændelsen.
  • Virksomheden får ingen eller kun nogen erstatning, og tyvene får varer til afsætning, hvormed det kriminelle marked vedligeholdes.
forsikring og pension

Ved indbrud skal du selv som sikrede kunne dokumentere, at den mekaniske tyverisikring og elektroniske overvågning opfylder det krævede sikringsniveau. Denne dokumentation kan være AIA installations erklæringer udstedt af Forsikring & Pension-registrerede installatører.

AIA-anlæg skal i henhold til Forsikring & Pensions AIA-Katalog, fane 120, efterses årligt.

Vi er godkendt op til sikringsniveau 60

Vi er godkendt til at levere alarmsystemer op til sikringsniveau 60. Dermed kan vi som sikringsinstallatør påtage os alle sikringsopgaver i Danmark og er godkendte til at sikre de absolut hårdest ramte brancher såsom blandandet guldsmede.

Skræddersyede alarmer

Erhvervsalarm skræddersyet

Vi vokser sammen med dig. Det vil sige, når din virksomhed vokser, kan vi udvide alarmen til dine nye behov.

Hvis du allerede ejer en JABLOTRON alarm og ønsker at udvide dens funktionalitet kan du installere nye detektorer og op til 20 nye kontrolpaneler i dit betjeningspanel.

Mødetids registrering

Erhvervsalarm Tidsregistering

Hvorfor ikke få fuld udnyttelse af dit alarmsystem.

Lad alarmen hjælpe dig med at holde styr på mødetiderne.

Tilbehør til ALARM

Når du beslutter dig for at ville have en Erhvervsalarm, er der rigtig mange forskellige muligheder og tilbehør, du kan få med.

Du kan vælge, om du ønsker tågemaskine med, som er den absolut bedste sikring, når tyven er brudt ind. Du kan også få særskilte sikrede rum, hvis du ønsker, at pengeskabet eller andet værdifuldt skal sikres. Samtidig kan du få en app, hvorfra du kan til- og frakoble alarmen, en brandmelder, særskilte koder til ansatte samt login med kode og kort.

Det sker der, når alarmen går

Når alarmen går, vil du blive ringet op af vores kontrolcentral, og så er det helt op til dig, hvad der skal ske. Du kan vælge selv at køre hjem eller vi kan sende en vagt. Vi bruger lokale vægtere, så vi står altid klar til hurtig udrykning. Og så bliver vi altid på stedet, indtil det er sikret.

Prisen

BIl EC med mejetærsker

Hos os har du muligheden for enten at købe eller leje en alarm. Det er helt op til dig og dine behov. Hvis du lejer alarmen, starter vores priser fra 260 kr. eksl. moms om måneden, og hvis du ønsker at eje den, betaler du en pris for installation, og så vil det månedlige abonnement være billigere.

EC Sikring A/S

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk