DNA-mærkning

DNA mærknings kit er designet til at private, virksomheder, institutioner og offentlige instanser kan mærke værdifulde ejendele og forebygge indbrud og tyveri.

Nærmest usynlig DNA-væske med UNIK personlig kode påføres ejendele og opføres i et internationalt register som politi fra flere lande søger i. DNA-mærkede ejendele sladrer nemlig om hvem ejeren er og hvor de er stjålet og det afholder tyve og hælere fra at begå indbrud i DNA-mærkede ejendomme.

DNA MÆRKNING

Hver DNA mærkningskit og spray indeholder en unik DNA kode og UV sporstof. Disse koder gør det muligt for politiet at identificere DNA-mærkede ejendele og DNA-sprayede kriminelle og knytte dem til et gerningssted.

Vores DNA testes til Pas 820 og vores Grade A Ekstern graduering er den højeste i branchen. Selv når den anvendes udendørs vil det beskytte din ejendom i mindst 5 år.

SIKKER DATABASE

DNA Secure Asset Register opfylder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder, hvilket sikrer vores kunders data opbevares sikkert på alle tidspunkter.

Politi fra lande hvor SelectaDNA er repræsenteret har adgang til søgninger i vores database til alle tider, når ejendele er genfundet eller gerningsmænd er pågrebet.

MIKROPRIKKER IDENTIFICERER

Hver DNA mærkningskit indeholder tusindvis af Mikroprikker, som gør det muligt for politiet at identificere fundne ejendele straks, og knytte kriminelle til et gerningssted. Tyve kan ikke længere slippe af sted med at besidde tyvekoster når de konfronteres af politiet.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder