DNA-Spray

DNA-Spray forebygger røveri

DNA spray mærker kriminelle med en unik kode og beskytter personale og forebygger indbrud og røverier i supermarkeder, banker, tankstationer og guldsmede butikker m.m.

Afspil video

DNA-Spray systemet kan aktiveres på forskellige måder og/eller være knyttet til en eksisterende tyverialarm. Når DNA-spray aktiveres påfører det de kriminelle en fin sky af væske med en unik kode og UV-sporstof, som sidder på hud, tøj, sko, våben i ugevis efter det er påført. Politiet kan med UV lys nemt se mærkningen og med en retsmedicinsk analyse ved de hvilket gerningssted person har befundet sig på. Steder med DNA Spray bliver uoplagte mål pga. den sporing og forbindelse der knyttes til ét bestemt gerningssted og derfor frygter kriminelle DNA-teknologien.

DNA-Spray bruges i bl.a. i detailhandel som supermarkeder, juvelerer, restauranter, tankstationer, spillehaller, banker, restauranter, og selv kommuner, skoler og institutioner, for at beskytte deres værdier og som en sikkerhed for deres personale.

Bruges i mere end 30 lande

DNA spray mærke

Siden lanceringen af Selecta DNA Spray i 2008, er den blevet en af de mest effektive måder at forebygge røverier og indbrud! Systemet bruges i mere end 30 lande med stor succes.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder