fbpx

Alarm

Alarm er vores ekspertise

Jablotron betjeningspanel

Hvis du skal føle dig tryg i dit eget hjem, eller tryg ved at tage hjem fra din virksomhed, kræver det en god alarm. Vi laver alarm systemer, der er tilpasset lige netop dine behov. Vi laver alarm til private og virksomheder – små som store.

Hos os kan du også blive tilkoblet en politi godkendt alarmcentral med døgnbemanding.

Et sikkert hus hvor end du befinder dig

Med vores mobil- eller APP kan du til – og frakoble din alarm samt fjernstyre enheder eller apparater i hjemmet. Du vil få besked om alt der rører sig derhjemme, lige meget om du er på ferie, på arbejde eller ude at handle.

Giver dig et overblik over alle dine alarmer
Styr din alarm som hvis du brugte det fysiske betjeningspanel
Gemmer en fuld hændelseshistorik
Se billeder fra din alarm direkte på mobilen
Hold styr på temperaturer og energiforbrug
Tidligere
Næste

Et sikkert hus hvor end du befinder dig

Med vores mobil- eller APP kan du til – og frakoble din alarm samt fjernstyre enheder eller apparater i hjemmet. Du vil få besked om alt der rører sig derhjemme, lige meget om du er på ferie, på arbejde eller ude at handle.

Vores app er i stand til

  • Giver dig et overblik over alle dine alarmer
  • Styr din alarm som hvis du brugte det fysiske betjeningspanel
  • Gemmer en fuld hændelseshistorik
  • Se billeder fra din alarm direkte på mobilen
  • Hold styr på temperaturer og energiforbrug

Privat alarm og Erhvers alarm

App til alarm Privet og Erhverv

Hos os kan skrædersyer vi lige det system, der passer bedst til dig. Vi kan levere til både privat og erhverv, og i lige den størrelse du har brug for.

Du vælger selv, om du vil leje din alarm, eller købe den. Vi rådgiver dig gerne i, hvad der passer bedst til dine behov.

Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg uden abonnement til kontrol central, og til konkurrencedygtige priser.

Tilbehør til ALARM

En alarm kan meget mere end blot give en alarm. Den kan også være med til at gøre hverdagen mere smart. F.eks. kan den holde øje med vandforbruget, styrer lyset eller varmen i huset samt meget mere..

Her kan du se et udvalg af de mange muligheder, som du kan koble til en alarm.

Forsikrings godkendte alarmer

Jablotron

Gør dit hjem eller din forretning til et mere sikkert sted og nyd følelsen af tryghed. JABLOTRON alarmen beskytter hele dit hus såvel som den kan tænde lys, åbne garageporten eller tænde vandingsanlægget. Du kan tilmed fjernstyre alarmen direkte fra MyJABLOTRON-app’en.

SPC Siemens

SPC Alarmsystem. Giver mulighed for totalstyring af virksomhedens bygninger. Claud styringen af alarmen, går det nemt og overskuelig at tilføje eller fjerne medarbejders rettigheder.

Du kan også tilgå alarmen på APP til din smartphone.

Håndværkerfradrag

Det er muligt at få fradrag for installation af tyverialarm, så du kan sikre dit hjem mod ubudne gæster og ikke mindst holde øje med at alt er som det skal være, når du ikke selv er hjemme. Fra 2018 og frem er det muligt at få fradrag for installation af tyverialarmer i privat boligen.

Tryghedsalarm

Tryghedsalarm ældre par

Vil du gerne have hjælp hvis uheldet er ude i dit eget hjem, kan en tryghedsalarm være en god ide. Med en tryghedsalarm, får du en sender der kan bæres som et armbåndsur eller i en strop om halsen.

Lommy Personal

Lommy personal

Lommy Personal er en lille avanceret sporingsenhed, som er udviklet til at give stor personlig sikkerhed. Enheden er meget let at betjene og så fleksibel, at den altid vil kunne tilpasses brugerens særlige behov.

Tågesikring

Tågesikring
Afspil video

Tågesikring er en yderst effektiv form for sikring. Det gør nemlig tyveriet meget vanskeligt, når man ikke kan se noget.

Tågesikring er også meget anset af forsikringsbranchen, og forsikringsselskaberne giver ofte rabat på deres forsikringer, hvis tågesikring er installeret.

Transportable GSM alarmer

Sikkerhed er nu mulig på steder hvor det før ikke var muligt! Også selvom at der ikke er direkte strøm. For det er muligt at kører på batteri i GSM alarmen.

DNA mærkning

DNA mærknings kit er designet til at private, virksomheder, institutioner og offentlige instanser. Kan mærke værdifulde ejendele og forebygge indbrud og tyveri.

DNA spray forebygger røveri

DNA spray mærker kriminelle med en unik kode. Dette er med til at beskytter personale, og forebygger indbrud og røverier i supermarkeder, banker, tankstationer og guldsmede butikker m.m.

Forsikringsgodkendt og pålidelige alarmer

forsikring og pension

Det er vigtigt, at man stoler på sin alarm, og stoler på at den ikke går i gang uden grund – fordi så går hele ideen af. Derfor leverer vi kun forsikringsgodkendte, pålidelige og registrerede alarmer af højeste kvalitet.

Politi godkendt Kontrolcentral

Når du køber en tyverialarm hos os, tilsluttes den og overvåges af en godkendt kontrolcentral 24 timer i døgnet. Samtidig giver vi muligheden for tilslutning til vores vagtberedskab, som står klar til at rykke ud med det samme, hvis der sker noget.

EC Sikring A/S

BIl EC med mejetærsker

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre samt meget mere.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm tilpasset dine personlige behov. Bemærk vi sælger også købte Alarm-anlæg u/abonnement til konkurrencedygtige priser. Ring på 70204699 eller mail@ec-sikring.dk

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO Certification

ISO 90012015

En del af

sikringsringen

Code of Care

Kort

Bliv ringet op

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder