Er din ”ekstra nøgle” også skjult under en urtepotte eller lignende. Der findes en bedre og mere sikker måde at have sin reserve nøgle opbevaret på. F.eks. en sikker NØGLEBOKS med trykknapper eller med en fire cifret dreje kode.

XLOCK Nøgleboks smartbox

XLOCK Nøgleboks

XLOCK Nøgleboks/Smartbox er en offline løsning til smart nøglehåndtering. du opbevarer blot dine nøgler eller adgangskort i nøgleboksen/smartboxen for nem og sikker nøgleoverdragelse. Du monterer enten nøgleboksen/smartboxen på en væg eller hænger den på et dørhåndtag. Der er ikke behov for dyre ledninger eller dørændringer. Via XLOCK Manager-appen kan du sende PIN-koder og digitale nøgler, uanset hvor du er. Du behøver ikke være i nærheden af ​​låsen for at give adgang. Løbende logfilopdateringer informerer dig om, hvem der har adgang på hvilket tidspunkt. Permanente, engangs- og tidsbaserede PIN-koder er tilgængelige. Engangs- og tidsbaserede PIN-koder holder automatisk op med at virke, når tiden løber ud. Kompatible systemer: Bluetooth, PIN-kode, NFC, Biometrisk oplåsning Strømforsyning: 4 stk. AAA Lithium batterier (USB-stik til nødåbning)

XLOCK Smartbox20

Professionel nøglerør

Nøglerør

Vi tilbyder også profecionel nøglerør i forbindelse med vores Alarmer. Kontakt os for mere info, og hør hvad vi kan gøre for dig.