Er din ”ekstra nøgle” også skjult under en urtepotte eller lignende. Der findes en bedre og mere sikker måde at have sin reserve nøgle opbevaret på. F.eks. en sikker NØGLEBOKS med trykknapper eller med en fire cifret dreje kode.

Nøgleboks 787 BIG

Nøgleboks 787 BIG

XL-Nøgleboks til vægmontering i solidt metal. Åbnes med fire cifret individuel kode efter eget valg. Velegnet til opbevaring af nøgler, hvor der er flere brugere, som skal have adgang, eller hvis man blot ikke ønsker at medtage nøglen. Yderligere er det en ideel løsning, hvis det drejer sig om udlejningsejendomme, hvor gæster skal kunne komme ind eller, hvis der skal være adgang for håndværkere eller andet servicepersonel. Med kroge til ophæng af nøgler. H:12 x B:8,3 x D:6,2 cm.

Pris 495,- inkl moms

Nøgleboks 767

blank

Nøgleboks med tastatur til vægmontering i solidt metal. Åbnes med fire cifret individuel kode efter eget valg. Velegnet til opbevaring af nøgler, hvor der er flere brugere, som skal have adgang, eller hvis man blot ikke ønsker at medtage nøglen. Yderligere er det en ideel løsning, hvis det drejer sig om udlejningsejendomme, hvor gæster skal kunne komme ind eller, hvis der skal være adgang for håndværkere eller andet servicepersonel. Kapacitet: 15 nøgler eller 8 kort.

Pris 625,- inkl. moms

Professionel nøglerør

Nøglerør

Vi tilbyder også profecionel nøglerør i forbindelse med vores Alarmer. Kontakt os for mere info, og hør hvad vi kan gøre for dig.