EasyCode 905 G2
EasyCode 905 G2 bagside

EasyCode 905 G2 med 10 nye stærke features!

 • Automatisk lys i tastatur, når dækslet tages op
 • NU med 3-punkt mode. Sættes låsen i 3-punkt mode, forbliver døren åben til håndtaget løftes.
 • Universal med vendbart håndtag.
 • Nyt slankt design, kun 48 mm bred.
 • Indvendig aflåsning
 • Forberedt Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder (ekstra tilbehør).
 • Er lige til at montere, både på trepunktslåsekasser med oval- og dråbecylinder. På ovale cylinder kan låsen monteres ved brug af eksisterende huller i døren.
 • Hurtig aflåsning fra indersiden. Ved konstant åben funktionen aktiveret.
 • Sikkerheds opdatering af låsecylinder. Låsecylinderen har nu fået en ekstra stift i forhold til den gamle model.
 • Sikkerheds opdatering af låsekroppen. Låsekroppen er blevet forstærker med en ekstra plade i hærdet rustfrit stål.
 • Et smart skydedæksel over tasterne gør låsen meget elegant at se på.

EasyCode 905 G2 kan håndtere 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Desuden er det muligt på G2 systemet at lave koder til låsen direkte fra Easy2Access hjemmeside * (denne funktion kræver abonnement), og videregive dem med sms eller mail til en som skal have adgang til stedet. Sættes låsen i 3-punkt mode, forbliver døren åben, til håndtaget løftes. Dvs. man kan frit gå ind og ud af døren uden brug af kode. Når man så forlader huset eller går i seng om aften, så løfter man op i håndtaget og døren aflåses ALTID med kolberne ude. Det betyder at i bevarer garantien på døren og får en endnu bedre og sikker aflåsning af hjemmet.

Det har længe været ønsket fra markedet at have muligheden for at kunne fjerntildele koder til en dør, uden at det skulle være nødvendigt med store anlægsomkostninger, både fra private og firmaer. Specielt firmaer med udlejning af ferieboliger eller værelser som mindre hoteller kroer, vandrehjem eller lignende. Flere store booking selskaber vil i gang med denne løsning. For private, har det at kunne oprette en engangs kode eller flergangs kode f.eks. til håndværker uden at man behøvede at gøre det direkte på låsen, været ønsket længe.

Med EasyCode 905 G2 kan du på få sekunder via din smartphone oprette og sende koden til den, du ønsker at give adgang direkte fra Easy2Access hjemmeside * (denne funktion kræver abonnement). Det geniale er, at låsen ikke behøver SIM-kort / WIFI eller nogen anden form for kommunikation. Dette gør at systemet bliver godt modtaget af udlejere, da de ikke skal tænke på kommunikation til og fra låsen. Låsene kan derfor placeres på hytter og huse langt fra hovedveje og stadig fungere perfekt.

Den store fordel for udlejere er, at de undgår nøglehåndtering, som i dag tager en masse tid og dermed er en stor omkostning. Ingen nøgler på afveje og de kan altid give adgang til kunden. Også hvis der kun udleveres en nøgle til en lejlighed / hytte med plads til 10-20 personer er det til irritation for gæsterne. Med kodesystemet, har alle gæster adgang og de kan køre direkte til sommerhuset / lejligheden efter at have modtaget kode på sms / e-mail inden de ankommer.

Låsen har mulighed for at tildele koder langt væk hjemmefra. For at benytte denne mulighed skal man have oprettet og købe adgang til en kundeprofil på Easy2Access A/S hjemmeside, e2a.net. Der kan fra hjemmesiden eller via mobilen oprettes engangskoder eller flergangs-koder.

Pladskrav på døren: Fra min. 27 mm. fra centrum af dørgrebshullet (håndtaget), til karm på begge sider af døren. På nogle smalle (70-80cm) tykke (8-10 cm) døre, skal der i nogen tilfælde bruges op til 30 mm.

Mobil version kan benyttes via dette link: e2a.net/mobile/login.asp og APP kan hentes i App store under MyLocks. God fornøjelse.

Tekniske data:

Udvendige dimensioner: 19,5 cm x 4,8 cm x 2,8 cm
Indvendige dimensioner: 20,5 cm x 4,8 cm x 2,8 cm
Batterier: DC 1,5 V AA 3 stykker
Indvendig aflåsning med kode (1 kode)
Dynamisk strømforbrug: <200mA
Statisk strømforbrug: <10 mA
Adgang tid: <1 sekund
Antal brugere / koder: 10
Nød indgang: Med nøgle
Arbejdstemperatur: -40 til +50 grader
Driftsfugtighed: 20 til 80%
G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren
Vandtæt: IP65
Brutto / netto vægt: 2,65 / 1,75 kg
CE godkendt

Tilkøbs moduler:

EASYBLUETOOTH:

Bluetooth print til automatisk åbning fra mobilen. Når du nærmer dig din lås kan du på 3-4 meters afstand benytte din telefon til at åbne døren med.

Sådan gør du! Modulet sættes i låsen eller lægges ind i døren imellem yder og inderside på låsen alt efter, hvor der er bedst plads. Benyt “Lås op” knappen i app. (EasyKey) Telefonen sender et Bluetooth signal som låsen godkender, hvis brugeren af telefonen har adgang til døren. Har du en telefon med fingeraftrykslæser eller ansigtscanner og ønsker ekstra sikkerhed, kan du indstille app’en så oplukningen sker ved hjælp af dette. Vejl. pris 695,- inkl. app.

EASYRING:

RF-modul til sammenkobling af EasyRing og din dørlås. Med dette modul, kan du åbne døren når nogen ringer på din EasyRing, selv om du ikke er hjemme. Virker kun sammen med EasyRing,den intelligente ringeklokke! Køber du EasyRing med RF-modul, kan EasyRing med RF-modulet kommunikere direkte med låsen. Så kan du f.eks. lukke håndværkeren ind når han kommer, også selv om du ikke er hjemme. Bemærk at EasyRing ikke kan monteres i låse, der har et Bluetooth modul monteret. Vejl. pris 495,-

Easy 737 m/hagerille

blank

Easy2Access egen låsekasse. Låsekassen er selvforriglende, dette betyder at riglen skydes automatisk ud og låser døren. Med denne låsekasse i kombination med vores låse, får man en nem og sikker aflåsning på både rigle og falle, hver gang døren lukkes. Vores låse giver dog mulighed for at vælge konstant åben funktion, således at døren kan forblive åben, hvis dette ønskes.

Easy2Access anbefaler altid at benytte denne låsekasse i forbindelse med montage af vores låse, medmindre dette sker på en 3-punkt stanglås. Passer til alle vores låse.

Vejl. pris: DKK 695,- uden sikkerheds slutblik

Vejl. pris: DKK 890,- med sikkerheds slutblik