EasyFinger 808 G2 Kodehåndtag med fingeraftrykslæser
EasyFinger 808 G2 bagsiden Kodehåndtag med fingeraftrykslæser

EasyFinger 808 G2 med 7 nye stærke features i forhold til den tidligere model Easy 808

  • Universal med vendbart håndtag.
  • Forberedt til of frakobling af alarm (Tilkøbs modul)
  • Forberedt Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder.
  • Er lige til at montere, både på trepunktslåsekasser med oval- og dråbecylinder. På ovale cylinder kan låsen monteres ved brug af eksisterende huller i døren.
  • Nu med vores G2 systemet, til autogenerering af koder via smartphone eller PC.
  • Sikkerheds opdatering af låsecylinder. Låsecylinderen har nu fået en ekstra stift i forhold til den gamle model.
  • Sikkerheds opdatering af låsekroppen. Låsekroppen er blevet forstærker med en ekstra plade i hærdet rustfrit stål.

Dette er efterfølgeren til vores bedst sælgende fingeraftryk lås og vores bedste lås til dato. Låsen tager endnu et stort skridt i den rigtige retning mod et enklere og sikrere liv. Ingen nøgler, og ingen som låser sig ude er nogle af nøgleordene. Desuden er det nu muligt på G2 systemet at lave koder til låsen direkte fra easy2acces hjemmeside * (denne funktion kræver abonnement), og videregive dem med sms eller mail til en som skal have adgang til stedet.

Det har længe været ønsket fra markedet at have muligheden for at kunne fjern tildele koder til en dør, uden at det skulle være nødvendigt med store anlægsomkostninger, både fra private og firmaer. Specielt firmaer med udlejning af ferieboliger eller værelser som mindre hoteller kroer vandrehjem, eller lignende. Flere store booking selskaber vil i gang med denne løsning. For private, har det at kunne oprette en engangs kode eller flergangs kode f.eks. til håndværker uden at man behøvede at gøre det direkte på låsen, været ønsket længe.

Med EasyFinger 808 G2 kan du på få sekunder via din smartphone oprette og sende koden til den, du ønsker at give adgang direkte fra Easy2Acces hjemmeside * (denne funktion kræver abonnement). Det geniale er, at låsen ikke behøver SIM-kort / WIFI eller nogen anden form for kommunikation. Dette gør at systemet bliver godt modtaget af udlejere, da de ikke skal tænke på kommunikation til og fra låsen. Låsene kan derfor placeres på hytter og huse langt fra hovedveje og stadig fungere perfekt.

Den store fordel for udlejere er, at man undgår nøglehåndtering, som i dag tager en masse tid og dermed er en stor omkostning. Ingen nøgler på afveje og du kan altid give adgang til kunden. Også hvis der kun udleveres en nøgle til en lejlighed / hytte med plads til 10-20 personer er det til irritation for gæsterne, med kodesystemet, har alle gæster adgang og de kan køre direkte til sommerhuset / lejligheden efter at have modtaget kode på sms / e-mail inden de ankommer.

Låsen, kan låses automatisk efter børnene kommer hjem fra skole. Listetyve bliver stadig mere almindeligt, og det er derfor vigtigere end nogensinde at holde døren låst, selv når du er hjemme. Auto lås funktion kan deaktiveres hvis det ønskes.

EasyFinger 808 G2 er designet af firmaet Designit i Danmark, de har blandt andet kunder som Stelton, Georg Jensen og Bang & Olufsen. Låsen er designet specielt til norden og er testet ned til -40 grader.

Med denne lås kan du enten vælge at bruge fingeraftryk eller kode, men du kan også få ekstra sikkerhed ved hjælp af en kombination af de to kontrolmetoder. Låsen har også tastatur på indersiden, så du kan låse det indvendige håndtag, dette anbefaler af forsikringsselskaber, når du er væk i en længere periode.

Nem installation gør det muligt med lidt teknisk snilde/viden at installere låsen på sin egen dør.

Hvis man ikke føler sig sikker på at monterer selv, kan man få en af vores montører til at gøre det. Der er en installationsvideo på denne side, så man nemt kan afgøre om det er noget man selv vil gøre.

Låsen opfylder de generelle forsikringskrav for sikker aflåsning af bolig.

Easy 808 kan håndtere 99 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, foruden har den plads til 99 fingeraftryk. Man kan nemt oprette en kode til en håndværker og slette den igen, når arbejdet er færdiggjort.

Pladskrav på døren: Min. 32 mm. fra centrum af dørgrebshullet (håndtaget), til karm på begge sider af døren.

*Låsen har mulighed for at tildele koder langt væk hjemmefra. For at benytte denne mulighed skal man have oprettet og købt adgang til en kundeprofil på Easy2Access A/S hjemmeside, e2a.net. Der kan fra hjemmesiden eller via mobilen oprettes engangskoder eller flergangs-koder.

Mobil version kan benyttes via dette link: e2a.net/mobile/login.asp.

Tekniske data:

Udvendige dimensioner: 23,7 cm x 5,4 cm x 3,2 cm
Indvendige dimensioner: 23,7 cm x 5,4 cm x 2,7 cm
Vægt: 2,80 kg
Batterier: DC 1,5 V AA 3 stk.
Dynamisk strømforbrug: <350mA
Statisk strømforbrug: <25mA
Fingeraftryks Scanner: Optisk CMOS
Vandtæt: IP44
G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren
Proces tid: <0,75 sekunder
Antal koder: 99
Indvendig aflåsning med 1 kode
Antal brugere / fingeraftryk: 99
Pinkode eller nøgle
Arbejdstemperatur: -40 til +50 grader
Driftsfugtighed: 20 til 80%
CE godkendt

Tilkøbs moduler:

EASYBLUETOOTH:

Bluetooth print til automatisk åbning fra mobilen. Når du nærmer dig din lås kan du på 3-4 meters afstand benytte din telefon til at åbne døren med.

Sådan gør du! Modulet sættes i låsen eller lægges ind i døren imellem yder og inderside på låsen alt efter, hvor der er bedst plads. Benyt “Lås op” knappen i app. (EasyKey) Telefonen sender et Bluetooth signal som låsen godkender, hvis brugeren af telefonen har adgang til døren. Har du en telefon med fingeraftrykslæser eller ansigtscanner og ønsker ekstra sikkerhed, kan du indstille app’en så oplukningen sker ved hjælp af dette. Vejl. pris 695,- inkl. app.

EASYRING:

RF-modul til sammenkobling af EasyRing og dørlås. Med dette modul, kan du åbne døren når nogen ringer på din EasyRing, selv om du ikke er hjemme. Virker kun sammen med EasyRing,den intelligente ringeklokke! Køber du EasyRing med RF-modul, kan EasyRing med RF-modulet kommunikere direkte med låsen. Så kan du f.eks. lukke håndværkeren ind når han kommer, også selv om du ikke er hjemme. Bemærk at EasyRing ikke kan monteres i låse, der har et Bluetooth modul monteret. Vejl. pris 495,-

Easy 737 m/hagerille

blank

Easy2Access egen låsekasse. Låsekassen er selvforriglende, dette betyder at riglen skydes automatisk ud og låser døren. Med denne låsekasse i kombination med vores låse, får man en nem og sikker aflåsning på både rigle og falle, hver gang døren lukkes. Vores låse giver dog mulighed for at vælge konstant åben funktion, således at døren kan forblive åben, hvis dette ønskes.

Easy2Access anbefaler altid at benytte denne låsekasse i forbindelse med montage af vores låse, medmindre dette sker på en 3-punkt stanglås. Passer til alle Easy2Access låse.

Vejl. pris: DKK 695,- uden sikkerheds slutblik

Vejl. pris: DKK 890,- med sikkerheds slutblik

Monterings video af EASY 808: