Kodelåse

Nøglefri låse

Vi tilbyder eksklusive nøglefri låse, der betjenes via Bluetooth, fingeraftryk eller koder. Få monteret nøglefri låse fra EC Sikring og slip for nøglebesværet.

Vores nøglefri låse giver en nemmere og mere sikker hverdag, hvor fleksibilitet og sikkerhed er nøgleord. Din ejendom er beskyttet endnu bedre med nøglefri lås.

Nøglefri låse til den moderne bolig

Nøgler har gennem historien, ud over deres åbenlyse sikkerhedsfunktion, også altid været et symbol på magt og rigdom. Jo, flere nøgler jo vigtigere var nøglebæreren. Sådan er det ikke mere i det moderne samfund. Nøgler er besværlige at slæbe rundt på, og udgør en konstant sikkerhedsrisiko hvis de bliver væk. Nøglefri låse i vores biler og boliger bliver efterspurgt som aldrig før.

Vores nøglefri låse, der betjenes ved hjælp af Bluetooth, fingeraftryk eller koder, sikrer adgang til de helt rigtige personer. Vælger du en kombination af flere sikkerhedsforanstaltninger, får du den optimale sikkerhed til din ejendom. Adgangen bliver 100 % personlig og kan ikke misbruges af andre end dem du selv har givet adgang.

Nøglefri låse med fingeraftryk eller koder

I vores udvalg af nøglefri låse finder du blandt andet vores smarte kode og fingeraftrykslåse. Udstyret med en speciel feature, som vi kalder for Auto lås funktionen, låser disse nøglefri låse automatisk efter adgang og indgang, eksempelvis efter dine børn, når de kommer hjem fra skole.

På den måde, gør vores nøglefri låse livet mere besværligt for listetyve og andre ubudne gæster, der nødvendiggør at låse døren, selv når man er hjemme. Auto lås funktionen kan dog deaktiveres, hvis den virker uhensigtsmæssig for dig.

En kodelås til hoveddøren øger sikkerheden og fleksibiliteten i din ejendom. Din kodelås til hoveddøren sikrer blandt andet at der ikke er nøglekopier og mistede nøgler i omløb.

EasyFinger 808 G2 Fingeraftrykslås

Ingen nøgler, og ingen som låser sig ude! Vølg mellem fingeraftryk, kode eller en kombination af begge 99 forskellige fingeraftryk. 99 forskellige koder med op til 10 cifre i koden. Autolås funktion (INGEN uventet besøg. F.eks. sørger låsen for at der altid er låst, efter børnene kommer hjem fra skole).

Indvendig tastatur, der kan aflåse døren på indersiden. Vejr sikker, tåler det nordiske vejr. Forberedt til Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder (Bluetooth modul pris 695,- inkl. App).

EasyCode 905 G2

10 forskellige koder med op til til 10 cifre i koden. Autolås funktion (INGEN uventet besøg. F.eks. sørger låsen for at der altid er låst, efter børnene kommer hjem fra skole.) Indvendig tastatur, der kan aflåse døren på indersiden (Anbefales til døre med vinduer)

Slankt design, kun 48mm bred. Vejr sikker, tåler det nordiske vejr. Forberedt til Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder (Bluetooth modul pris 695,- inkl. App).

EasyCode 903 G2

10 forskellige koder med op til til 10 cifre i koden. Autolås funktion (INGEN uventet besøg. F.eks. sørger låsen for at der altid er låst, efter børnene kommer hjem fra skole).

Slankt design, kun 48mm bred. Vejr sikker, tåler det nordiske vejr. Forberedt til Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder (Bluetooth modul pris 695,- inkl. moms og APP).

Alle Easy G2 modeller kan på få sekunder via en smartphone oprette og sende en kode til den, du ønsker at give adgang til (engangskode eller fast kode), direkte fra producentens hjemmeside. Det geniale er, at låsen ikke behøver SIM-kort /WIFI eller nogen anden form for kommunikation. For at benytte denne mulighed skal man have oprettet og købt adgang til en kundeprofil på producentens hjemmeside e2a.net

En elektronisk kodelås til hoveddøren, er lige til at montere, både på trepunktslåsekassser med oval- og dråbecylinder. Er du i tvivl, og vil hellere have en professionel til at montere systemet, kan vi hurtigt hjælpe dig her hos EC-Sikring A/S. Vi kan nemt montere din nye kodelås til hoveddøren. Professionel montering af lås 1.999,-
Priserne er incl. moms.

Hos EC-Sikring er vi godkendt af brancheorganisationen Forsikring & Pension til installation og service af tyverialarmer, kameraovervågning og mekanisk sikring, såsom låsesystemer og ekstra låse på dine døre.
Ring eller mail

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder