Vi tilbyder nøglefri kodelåse, der betjenes via Bluetooth, fingeraftryk eller koder. Få monteret nøglefri låse fra EC Sikring og slip for nøglebesværet.

Nøglefrie kodelåse giver en nemmere og mere sikker hverdag, hvor fleksibilitet og sikkerhed er nøgleord. Din ejendom er beskyttet endnu bedre med nøglefri lås.

Vores nøglefri kodelåse, der betjenes ved hjælp af Bluetooth, fingeraftryk eller koder, sikrer adgang til de helt rigtige personer. Vælger du en kombination af flere sikkerhedsforanstaltninger, får du den optimale sikkerhed til din ejendom. Adgangen bliver 100 % personlig og kan ikke misbruges af andre end dem du selv har givet adgang.

I vores udvalg af nøglefri låse finder du blandt andet vores smarte kode og fingeraftrykslåse. Udstyret med en speciel feature, som vi kalder for Auto lås funktionen, låser disse nøglefri låse automatisk efter adgang og indgang, eksempelvis efter dine børn, når de kommer hjem fra skole.

På den måde, gør vores nøglefri låse livet mere besværligt for listetyve og andre ubudne gæster, der nødvendiggør at låse døren, selv når man er hjemme. Auto lås funktionen kan dog deaktiveres, hvis den virker uhensigtsmæssig for dig.

En kodelås til hoveddøren er med til at øge sikkerheden og fleksibiliteten i din ejendom. Din kodelås til hoveddøren sikrer blandt andet at der ikke er nøglekopier og mistede nøgler i omløb.

XLOCK H30 FS

XLOCK H30 mål

Nøgler har gennem historien, ud over deres åbenlyse sikkerhedsfunktion, også altid været et symbol på magt og rigdom. Jo, flere nøgler jo vigtigere var nøglebæreren. Sådan er det ikke mere i det moderne samfund. Nøgler er besværlige at slæbe rundt på, og udgør en konstant sikkerhedsrisiko hvis de bliver væk. Nøglefri låse i vores biler og boliger bliver efterspurgt som aldrig før.

Monterings video (norsk)