Låser op for en verden af muligheder i forsynings- og infrastruktursektoren

Holdbarhed. Effektivitet. iLOQ S50 er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning.

Scenen er sat – vær med i den digitale låserevolution.

iLOQ S50
Afspil video

FORSYNINGS- OG INFRASTRUKTURSEKTOREN

blank

iLOQ S50 er et sikkert og fuldt digitalt låsesystem til Forsynings- og infrastruktursektoren – der sparer ressourcer og forenkler administrationen. Løsningen er målrettet strømproduktions- og distributionsvirksomheder, telenettjenester, datacentre, vandbehandlingsanlæg, ejendomsservice og transporttjenester.

iLOQ S50 mand låser op

Fordele

iLOQ S50 er et unikt produkt. Det udnytter i fuldt omfang NFC-teknologien til at generere strøm via en smartphone og låse cylindere op. iLOQ S50 kører via en mobilapp, der kan styre flere lokaliteter fra én brugervenlig platform. Det er nemt og praktisk.

Nemmere daglig drift

En velfungerende og pålidelig forsynings- og infrastruktursektoren er afgørende for, at vores moderne samfund kan køre problemfrit. iLOQ tilbyder den nødvendige sikkerhed kombineret med effektiv trådløs adgangsdeling, som forenkler driftslogistikken og reducerer de omkostninger, der normalt er forbundet med mekaniske og batteridrevne låse. Administrationen og styringen af flere områder og flere medarbejdere er blevet betydeligt enklere.

iLOQ S50 åben dør med telefon
blank

Administration af store systemer

Forsynings- og infrastruktursektoren står jævnligt over for at skulle administrere mange områder og et enormt antal låse samtidig. Det har traditionelt været ensbetydende med, at der konstant har været et stort antal nøgler i cirkulation. Med iLOQ S50 er en smartphone nøglen. Adgangen til alle låse i en ejendom kan nemt deles og administreres med ét cloud-baseret softwareprogram, der samler adgangsstyringen på én platform.

Sikkerhed

De sikkerhedsrisici, der er relateret til fysiske nøgler, er blevet elimineret med iLOQ S50-løsningen. iLOQ S50 hjælper med at holde styr på, hvem der har adgang til hvad, ved hjælp af funktioner som tidsbegrænset adgang, øjeblikkelig tildeling og tilbagekaldelse af adgangsrettigheder og overvågnings- og sporingsrapporter i realtid. Sikkerhedsniveauet forstærkes yderligere med en TLS-beskyttet klient-server-kommunikation, der krypterer følsomme data.

blank
blank

Besparelser i løsningens levetid

iLOQ S50 er designet med forsynings- og infrastruktursektoren kostbare tid og ressourcer for øje. En reducering af udgifterne til mistede nøgler, udskiftning af låse, udskiftning af batterier og rensning af blokerede nøglehuller gør det nemmere for organisationerne at fokusere deres ressourcer på udviklingen af deres kerneforretning. Strømlining af logistikken og eliminering af unødvendig rejseaktivitet i forbindelse med administration på driftsstederne giver betydelige og mærkbare besparelser i løsningens levetid.

INFO MATERIALE

Få mere specifikke oplysninger om den nye iLOQ S50 her, bl.a. tekniske datablade og en omfattende brochure.

Kernen i iLOQ S50 er en patenteret, NFC-drevet låsecylinder. I denne løsning fungerer en smartphone både som nøgle og strømkilde. iLOQ S50 -låsen åbnes ved at berøre vriderfronten med en telefon. En NFC-radio inde i låsecylinderen indsamler strøm fra NFC induktion og oplader låsens strømceller. En strømcelle bruges til at frigøre låsens drejegreb, en anden til dens automatiske aflåsning. På grund af de ultralave energikrav i låsen, kan titusinder af åbninger udføres på en fuldt opladet smartphone.

Telefonen identificeres af et PKI-krypteringssystem (Public Key Infrastructure). Lås og telefon bruger AES-256 kryptering til gensidig godkendelse. Eventuelle tilfælde af åbning eller forsøg på åbning af låsen rapporteres til Cloud-databasen i realtid.

Udover cylinder til døre omfatter produktserien nøglefob, nøglerørscylindre, kamlåse, nøglelæsere, hængelåse og installationsudstyr. Låsecylindre leveres både i ovale og europrofil modeller.

Hele systemet administreres let og omkostningseffektivt ved hjælp af Cloud-Baserede iLOQ Manager-software. Softwarens adgangsrettigheder godkendes af både personlige loginoplysninger og iLOQ Master- programmeringsnøgle. Administration af systemet er nemt, da brugeren har realtidsvisning i softwaren af adgangsrettigheder, mobilnøgler, låse og læsere placeret på kortet eller en grundplan. Oprettelse og deling af en ny mobilnøgle, tilpasning af adgangsrettigheder eller blacklistning af en mistet nøgle styres hurtigt og nemt. Systemet tillader udskrivning af dokumentation på låsediagrammer, kort eller grundplaner, der viser placeringen af låsene.

Afspil video