iLOQ S50

ADGANGSKONTROL DREVET MED STRØM FRA NFC-SMARTPHONES

ADGANGSKONTROL DREVET MED STRØM FRA NFC-SMARTPHONES
iLOQ S50 er verdens første adgangskontrolsystem, der indsamler den nødvendige strøm fra en NFC-smartphone. Telefonen fungerer både som en nøgle og strømkilde, hvilket gør batterier eller kabler unødvendige.

Kernen i iLOQ S50 er en patenteret, NFC-drevet låsecylinder. I denne løsning fungerer en smartphone både som nøgle og strømkilde. iLOQ S50 -låsen åbnes ved at berøre dørknappen med en telefon. En NFC-radio inde i låsecylinderen indsamler strøm fra NFC induktion og oplader låsens strømceller. En strømcelle bruges til at frigøre låsens drejegreb, en anden til dens automatiske aflåsning. På grund af de ultralave energikrav i låsen, kan titusinder af åbninger udføres på en fuldt opladet smartphone.

SUVERÆN LØSNING FOR MASTERNØGLE-SYSTEMER OVER FLERE LOKALITETER
Fordelene ved Smartphone som nøgle er ubestridelige: adgangsrettigheder kan oprettes, deles og ændres uden besvær. Men hidtil har deres problem været kravet om en ekstern strømkilde og usikkerheden ved brug af Bluetooth. iLOQ S50 introducerer digital aflåsning uden udfordringen med batteri udskiftning eller bekostelig kabelføring. Løsningen er suveræn til masternøgle-systemer over flere lokaliteter, såsom nøglerør, hængelåse, nøgle-opbevaringsbokse. M.fl. specielt til aflåsning over geografisk spredte lokationer. For vand, El, Tele, Sikring m.fl.

OPDATERE ADGANGSRETTIGHEDER
iLOQ S50 muliggør oprettelse, deling og ændring af adgangsrettigheder i realtime via den cloudbaserede iLOQ Manager-software. iLOQ S40 kan kombineres med iLOQ S10 i samme system. Adgangsrettigheder distribueres til brugernes smartphone World Wide. Systemet kan bruges direkte med en Androidtelefon med iLOQ app eller ved at forbinde smartphonen til iLOQ Fob via Bluetooth. Alle hændelser på den individuelle lås opdateres i LOG via den cloudbaserede iLOQ Manager-software i realtime.

PÅLIDELIG, VEDLIGEHOLDELSESFRI
iLOQ S50 låsecylinderen har ingen batterier, der skal udskiftes. Den vejrbestandige lås har heller ikke noget nøglehul, der kan opsamle støv. De støvtætte og vejrbestandige iLOQ S50 låsecylindre er testet under krævende finske forhold.

NEMT AT INSTALLERE, PASSER TIL ALLE LÅSEKASSER
iLOQ S50 cylinder monteres mekanisk akkurat som en mekanisk låsecylinder. Derfor er det nemt og fleksibelt at ombytte fra næsten alle typer af låsecylindre, hængelåse og kamlåse. Cylinderen monteres uden kabler eller ændringer af døren.

S50 systemet fås også som hængelås. Her kan du se hvordan du låser op, og igen hvordan du efterfølgende låser igen.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder