Forøg din ejendoms IQ med iLOQ digital låsesystem S5

Sådan sikrer iLOQ S5 en mere intelligent og enkel adgangs styring.

1. iLOQ Manager er iLOQ´s brugervenlige cloudbaserede software, der gør det muligt effektivt at styre nøgle administration og adgangsrettigheder over internettet (SaaS) uden IT-investeringer.

blank

1. Enkel administration med iLOQ Manager

Adgangsrettigheder styres ved hjælp af cloudbaseret iLOQ Manager-software. Administratorer kan se ejendommens etageplan i realtid med nøgler, låse og læsere, samt hvem der har adgangsrettigheder til hvilke områder.

Programmering af en ny nøgle, justering af adgangsrettigheder eller blokering af en nøgle fra systemet er hurtigt, nemt og omkostningseffektivt. Flere områder, der er beliggende forskellige steder, kan administreres i det samme system.
Oplysninger vedrørende ændringer mellem låse og nøgler kan opdateres via fjernbetjening og deles via iLOQ Online-læsere i ejendommen, hvilket eliminerer behovet for fysiske besøg.
iLOQ Manager´s brugervenlige grænseglade omfatter praktiske guides, der kan føre brugerne gennem de forskellige opgaver.
iLOQ S5´s standard, åben API (Application Programming Interface), muliggør integration med moderne informationsdeling og reservationssystemer samt kundepersonaledatabaser.
Dette er praktisk i mange sammenhænge, f.eks. kan reservation af fællesområder opdateres ved hjælp af touchskærme på stedet eller i mobilapps og deles med iLOQ S5-nøglen.
Der er ikke behov for yderligere kabling til døren.

iLOQ digital låsesystem s5 administration

Enorm
Systemkapacitet

blank

Nøgler pr. låsesystem:    Op til 2 000 000

Låse pr. låsesystem:    Op til 1 000 000

Adgangsrettigheder i systemet:    2 000 000

Nøgler, der kan blokeres:    Op til 500 i zoner

Nøgleejere pr. låsesystem:    Ubegrænset

IInstallerede klientapps pr. låsesystem:    Ubegrænset

Administratorer pr. låsesystem:    Op til 1000

Administrationszoner pr. låsesystem:    Op til 1000

Log- og sporing:    16 000 seneste hændelser

Adgangskontrol iLOQ digital låsesystem S5

2. Fjernbetjent adgangsstyring med iLOQ Online

iLOQ Online giver hurtig og nem fjernbetjent adgangsstyring af dit låsesystem.

Den kombinerede iLOQ RFID-/pinkode-/Bluetooth- og NFC-læser gør det muligt at åbne ofte brugte døre med forskellige enheder, f.eks. den digitale iLOQ S5-nøgle, en elektronisk iLOQ S50-nøgle, en RFID-kode, en Bluetooth-telefon med NFC eller en pinkode. -Det er op til dig! Der kan nemt tildeles tidsbegrænsede pinkoder til eksterne brugere af bygningen.
iLOQ Online kan bruges til adgangspunkter med en enkelt dør eller som kablet løsning til flere døre.

Hvis det er et adgangspunkt med en enkelt dør, er forbindelsen til iLOQ’s cloud-baserede software til adgangsstyring – iLOQ Manager – et plug and play-system. Forbindelsen bruger trådløs 4G-internet teknologi, som er indbygget og en naturlig del af systemet.

Hvis det er en løsning til fl ere døre, bruger forbindelsen til iLOQ Manager TCP/IP- kommunikationsprotokollen.

 • Nem åbning af døre, blot ved at holde nøglen mod en læser
 • Åbning af døre ved hjælp af en pinkode
 • Overvågning af dørstatus
 • Fjernbetjening af kablede iLOQ-cylindere
 • Kalenderfunktioner til elektriske låse
iLOQ S5 tastatur

3. Meget mere end en nøgle eller en låsemekanisme

Den digitale ILOQ S5-nøgle er en selvdrevet løsning, der er vedligeholdelsesfri. Den strøm, der skal bruges til oplåsning, genereres ved indsættelse af nøglen i låsecylinderen. Der er ikke behov for udskiftning af batterier, hvilket minimerer  omkostningerne til vedligeholdelse og miljøpåvirkning.

 • iLOQ S5-nøgler, der er mekanisk identiske og genanvendelige, kan hurtigt og nemt omprogrammeres med nye adgangsrettigheder.
 • iLOQ S5-nøgler er fremstillet af holdbart rustfrit stål, er robuste og fungerer pålideligt under barske forhold -40 ºC og + 70 ºC.
 • iLOQ S5 nøgler er sikret med AES-256-bit kryptering. AES-krypteringsstandarden (Advanced Encryption Standard) bruges over hele verden til beskyttelse af fortrolige data.
 • iLOQ S5-nøgler er udstyret med en NFC-antenne og sikrer hurtig og nem adgang til døre med læsere.
 • Den digitale nøgle er også en vigtig komponent i iLOQ’s enhed-til-enhed-netværk. Den muliggør tovejskommunikation mellem låse og nøgler, hvilket
  holder oplysninger om adgangs-rettigheder fuldt opdateret.
iLOQ S5 par med nøgle
blank

iLOQ S5-cylindere er ikke kun en låsemekanisme. De indeholder et væld af oplysninger om adgangsrettigheder. Cylinderen er en vigtig komponent i iLOQ’s enhed-til- enhed-netværk. Den muliggør tovejskommunikation mellem låse og nøgler, så det er hurtigt og nemt at dele oplysninger vedrørende ændringer af adgangsrettigheder, tidsbegrænsninger og blokerede nøgler.

 • På grund af iLOQ S5-cylindrenes standardstørrelse er de nemme at installere. Der er ikke behov for at ændre eksisterende døre.
 • iLOQ S5-cylindere, der er mekanisk identiske og genanvendelige, kan hurtigt og nemt omprogrammeres med nye adgangsrettigheder.
 • Ligesom nøglerne bruger cylindrene den effektive AES-256-krypterede kommunikation til at holde dine data sikre.
 • Cylindrene har en hændelseslog, hvor de seneste 500 nøgleindsættelser er registreret. Dette gør det nemt at spore og forhindre misbrug.
 • Oplysninger om alle mistede eller manglende nøgler, der er blokeret, kan videresendes til cylindrene. Det er muligt at blokere 500 individuelle mistede nøgler pr. zone.
 • En række valgfri funktioner er tilgængelige ved hjælp af connectors. F.eks. forbindelse til iLOQ Online- systemet med henblik på fjernstyring, og forbindelse til et eksternt batteri, der aktiverer tidsfunktioner.

Det er godt at tale sammen

- en oversigt over kommunikation mellem enheder (D2D)

iLOQ benytter de nye muligheder, som digitaliseringen og ”Internet on Things” giver, til at skabe merværdi for kunderne.

blank

Altid opdateret

En stor fordel ved iLOQ S5-løsningen er, at den muliggør kommunikation mellem enheder (D2D). Denne avancerede funktion gør det muligt at opdatere en stor mængde data via iLOQ Online, hvorefter de deles med læsere, nøgler og låse i en bygning.
Dataene opdateres, hver gang en dør åbnes. Oplysninger, som adgangsrettigheder, tidsbegrænsninger og lister over blokerede nøgler, deles hurtigt med enhederne, før døren låses op.
En hændelseslog kan også deles med enhederne og rapporteres tilbage til iLOQ Manager-softwaren via iLOQ Online.
Da alle enheder er forbundet og kommunikerer med hinanden, sørger iLOQ S5 for, at adgangsrettighederne hele tiden er opdateret. Løsningen reducerer administrationen ved at fjerne behovet for manuelt at importere eller eksportere data til låse eller nøgler i området med en programmeringsenhed og eliminerer desuden det besvær, der er forbundet med mistede nøgler i mekaniske låsesystemer. Den minimerer også de udgifter, der er forbundet med systemkabling, og reducerer løsningens levetidsomkostninger.