Easy 3D-Face

Easy 3D-Face - ingen nøgler - ingen kort - ingen koder - ingen berøring

Easy 3D-Face 3d ansigtsgenkendelse

Easy 3D-Face er et produkt som indeholder teknologi som efter vores mening er det bedste som findes på markedet. Vi har i længere tid undersøgt markedet for at finde teknologi der kunne leve op til vores krav om brugervenlighed, hurtighed, sikkerhed og stabilitet.

Enheden er blevet testet meget grundigt og har vist sig utrolig stabilt på alle områder. Det virker så overbevisende at man først tror det muligt når man har prøvet det.

Det er nemt at forestille sig fordelene ved berøringsfri adgangskontrol, hvis man med hænderne fulde kommer mod en dør man skal låse op. Det er blot at sørge for at kikke mod Easy 3D-Face fra ca. en meters afstand, og den vil godkende dig på mindre en et sekund.

Den kan desuden give adgang med kode på touch skærmen eller med berøringsfri RFID kort teknologi, og man kan øge adgangssikkerheden ved at kræve 2 af de tre muligheder for adgang.

Den kan bruge alle elektriske låse og låseblik, samt porte. Easy 3D-Face er kun for indendørsbrug på nuværende tidspunkt, men der arbejdes på at lave en til udvendig brug i et andet design.

Som det fremgår af navnet bruger enheden 3D teknologi til at godkende ansigter. Det er den sikreste og mest pålidelige teknologi. Der er mindre end 0,01% chance for at en forkert får adgang, mens chancen for ikke at komme ind selv om at man er registreret i systemet er mindre end 0,1%. Easy 3D-Face kan håndtere 400 ansigter og 10000 RFID kort.

Alt med en meget enkel menu på Engelsk gør det til en sand fornøjelse at oprette eller slette brugere.

Med Easy 3D-Face er der ingen stjålne/tabte nøgler, aflurede koder, kun hurtig og sikker adgang.

For mere info eller et godt tilbud kan man ringe på 70204699 eller skrive til vores kundeservice.

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

ISO certification

ISO 90012015

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder