Adgangssystemer

Total løsning til din virksomhed

Ikke flere tabte nøgler og dyre udskiftninger af låse.

Ikke flere tabte nøgler og dyre udskiftninger af låse.

Vi hjælper jer med at skræddersy og tilpasse jeres låsesystemer for at opnå den optimale sikkerhed og kontrol med hvem der har adgang til hvilke dele af virksomheden. Der findes i dag flere forskellige løsningsmodeller, og sammen finder vi ud af hvilke der passer bedst til jeres behov.

Tabte nøgler

Tabte nøgler

Nøgler kan drive enhver til vanvid. Tabte nøgler, nøgler der ikke bliver returneret o.s.v. Hver gang koster det i dyre domme at skulle i gang med udskiftning af låse – igen…

Kort til hver en lejlighed…

At udskifte nøgler med ’kort’ er en løsning mange firmaer i dag vælger.Der skal ikke indkasseres nøgler mere, når kortet ikke længere skal være i brug, spærres det ganske enkelt digitalt. Man kan kode det til kun at virke i specielle tidsrum.Ligeledes kan man udstyre det med billede, så det samtidig kan virke som personlegitimation. Mulighederne er mange.

Dørtelefon

Dørtelefon

Sikkert overblik over indgangspartiet: Videoenhederne skaber visuel forbindelse til døren. Udvalget i modeller og design er stort, så der er sikkert også en som passer til dit hjem.

Dørtelefon med APP

Dørtelefon med APP

Siedle appen gør iPhone og iPad til den mobile udvidelse af dørkommunikationen. Den modtager dørkaldet, viser et live-videobillede, opretter en samtaleforbindelse og åbner døren.

 

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder