Adgangskontrol iLOQ digital låsesystem S5

Adgangssystemer

En adgangskontrol er en vigtig løsning for enhver virksomhed eller butik, der ønsker at beskytte sig selv og sine ansatte mod uønskede besøgende.

Med en skræddersyet adgangskontrol kan man kontrollere og overvåge, hvem der har adgang til forskellige områder af virksomheden. Dette skaber en optimal sikkerhed og giver tryghed i at vide, at man er i sikre hænder.

Vores team står klar til at hjælpe med at tilpasse og skræddersy den rette adgangskontrol løsning til netop jeres virksomhed og behov. Gennem en total løsning er det muligt at opnå effektiv kontrol, så man kan fokusere på at drive sin virksomhed og lade adgangskontrollen tage sig af resten.

iLOQ er en pioner inden for udvikling af digitale låsesystemer, der fremtidssikrer ethvert firma’s låsebehov ved at eliminere bekymringerne om batterier og strømforsyning.

Deres låsesystemer er innovative og har skabt en revolution inden for låsebranchen. iLOQ’s digitale låsesystem bruger den energi, der genereres, når nøglen indsættes i låsen, hvilket gør det muligt at selvstyre deres egen energiforsyning. Ingen kompromisser, ingen dyre batterier eller kabeltrækning krævet, som også betyder, at man sparer både tid og penge, samtidig med at man får en mere sikker lås, der genererer sin egen strøm.

Derfor er iLOQ’s digitale låse en fremragende investering for enhver virksomhed eller institution.

Iloq Indsæt Nøgle

Det er afgørende, at du overvejer, om du har en alarm, der skal ind over adgangskontrollen. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om dine døre skal være online, så de kan opdateres automatisk, eller offline, så det skal ske manuelt. Afslutningsvis skal du beslutte, om du vil have et kort, en kode eller en fjernbetjening.

Kodelåse

EC Sikring tilbyder nøglefrie låse, der kan betjenes på forskellige måder – enten via Bluetooth, fingeraftryk eller koder. Dette gør det nemmere og mere bekvemt at låse op – og det endda uden brug af en nøgle.

Ved at vælge en nøglefri lås fra EC Sikring undgår man også problemer med mistede nøgler eller at blive låst ude af ens hjem eller virksomhed.

Denne løsning er særligt relevant for virksomheder, offentlige institutioner eller private hjem med behov for ekstra sikkerhed. Med nøglefri låse fra EC Sikring kan man være tryg og sikker på, at ens lokaler aldrig er låst og utilgængelige.

Nøgleboks

Er din ”ekstra nøgle” også skjult under en urtepotte eller lignende. Der findes en bedre og mere sikker måde at have sin reserve nøgle opbevaret på. F.eks. en sikker NØGLEBOKS med kode, fingeraftryk, briklæser eller APP.

Symptom og mundbindsscanner

Symptom- og mundbindsscanneren er en berøringsfri løsning og reducerer dermed hygiejne risici forbundet med virussen, da ingen er i fysisk kontakt med skærmen.

Videodørtelefon

Sikkert overblik over indgangspartiet: Videoenhederne skaber visuel forbindelse til døren. Udvalget i modeller og design er stort, så der er sikkert også en som passer til dit hjem.

Dørtelefon med APP løsning gør en smartphone eller tablet til den mobile udvidelse af dørkommunikationen. Enheden modtager dørkaldet, viser et live-videobillede, opretter en samtaleforbindelse og åbner døren.

Videodørtelefon forskellige farver

Videodørtelefon

Hvad er en IP videodørtelefon

Videodørtelefoni er en smart måde at lave adgangskontrol på. Som er med til at give dig stører tryghed i din hverdag.

Kort til en hver lejlighed

MIFARE
Afspil video

At udskifte nøgler med ’kort’ er en løsning mange firmaer i dag vælger.Der skal ikke indkasseres nøgler mere, når kortet ikke længere skal være i brug, spærres det ganske enkelt digitalt. Man kan kode det til kun at virke i specielle tidsrum.Ligeledes kan man udstyre det med billede, så det samtidig kan virke som personlegitimation. Mulighederne er mange.

Kortproduktion med eget logo

Hos EC-Sikring producerer vi kort til alle adgangs systemer. Vi laver dem efter dine ønsker. Om det er med personlig billede af den enkelte medarbejder, eller f.eks. et firma logo

Vindues- og terrassedørsgreb

Smarte måder at sikre både vindueer og terrassedøre på.

Det kan vi gøre for dig

Vi har stor erfaring i både små og store anlæg, og kan lave et, der er skræddersyet til dine behov. Vi har blandt andet bygget anlæg på Hornsyld Købmandgaard og JUAL.

Vi har ressourcerne til at bygge et skræddersyet anlæg til dig, som også kan tilpasses senere hen, hvis der kommer udvidelser.