Adgangskontrol iLOQ digital låsesystem S5

Adgangssystemer

Hvis du har en virksomhed eller en butik, er det altafgørende at føle sig i sikre hænder. Det kan du gøre med en adgangskontrol.

Total løsning til din virksomhed.
Vi hjælper jer med at skræddersy og tilpasse jeres adgangskontrol for at opnå den optimale sikkerhed og kontrol med hvem der har adgang til hvilke dele af virksomheden.

DIGITALT LÅSESYSTEM. INGEN BATTERIER. INGEN BEKYMRINGER.
iLOQ er pioner i den teknologiske revolution i låsebranchen med sin udvikling af digitale låsesystemer, der selv generer deres egen fornødne energi.

Iloq Indsæt Nøgle

Det er afgørende, at du overvejer, om du har en alarm, der skal ind over adgangskontrollen. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om dine døre skal være online, så de kan opdateres automatisk, eller offline, så det skal ske manuelt. Afslutningsvis skal du beslutte, om du vil have et kort, en kode eller en fjernbetjening.

Kodelåse

Vi tilbyder eksklusive nøglefri låse, der betjenes via Bluetooth, fingeraftryk eller koder. Få monteret nøglefri låse fra EC Sikring og slip for nøglebesværet.

Nøgleboks

Er din ”ekstra nøgle” også skjult under en urtepotte eller lignende. Der findes en bedre og mere sikker måde at have sin reserve nøgle opbevaret på. F.eks. en sikker NØGLEBOKS med kode, fingeraftryk, briklæser eller APP.

Symptom og mundbindsscanner

Symptom- og mundbindsscanneren er en berøringsfri løsning og reducerer dermed hygiejne risici forbundet med virussen, da ingen er i fysisk kontakt med skærmen.

Videodørtelefon

Sikkert overblik over indgangspartiet: Videoenhederne skaber visuel forbindelse til døren. Udvalget i modeller og design er stort, så der er sikkert også en som passer til dit hjem.

Dørtelefon med APP løsning gør en smartphone eller tablet til den mobile udvidelse af dørkommunikationen. Enheden modtager dørkaldet, viser et live-videobillede, opretter en samtaleforbindelse og åbner døren.

Videodørtelefon forskellige farver

Videodørtelefon

Hvad er en IP videodørtelefon

Videodørtelefoni er en smart måde at lave adgangskontrol på. Som er med til at give dig stører tryghed i din hverdag.

Kort til en hver lejlighed

MIFARE
Afspil video

At udskifte nøgler med ’kort’ er en løsning mange firmaer i dag vælger.Der skal ikke indkasseres nøgler mere, når kortet ikke længere skal være i brug, spærres det ganske enkelt digitalt. Man kan kode det til kun at virke i specielle tidsrum.Ligeledes kan man udstyre det med billede, så det samtidig kan virke som personlegitimation. Mulighederne er mange.

Kortproduktion med eget logo

Hos EC-Sikring producerer vi kort til alle adgangs systemer. Vi laver dem efter dine ønsker. Om det er med personlig billede af den enkelte medarbejder, eller f.eks. et firma logo

Vindues- og terrassedørsgreb

Smarte måder at sikre både vindueer og terrassedøre på.

Det kan vi gøre for dig

Vi har stor erfaring i både små og store anlæg, og kan lave et, der er skræddersyet til dine behov. Vi har blandt andet bygget anlæg på Hornsyld Købmandgaard og JUAL.

Vi har ressourcerne til at bygge et skræddersyet anlæg til dig, som også kan tilpasses senere hen, hvis der kommer udvidelser.