Låse / Adgangskontrol

Hvad har din virksomhed brug for?

Låse / Adgangskontrol

Låse / Adgangskontrol

Hvis du har en virksomhed eller en butik, er det altafgørende at føle sig i sikre hænder. Det kan du gøre med en adgangskontrol.

Inden du beslutter dig for hvilken slags adgangskontrol, du skal have, skal du gøre dig klart, hvad dine og din virksomheds behov er lige nu – og hvad de bliver i fremtiden.

Iloq Indsæt Nøgle

Iloq Indsæt Nøgle

Det er afgørende, at du overvejer, om du har en alarm, der skal ind over adgangskontrollen. Samtidig skal du gøre op med dig selv, om dine døre skal være online, så de kan opdateres automatisk, eller offline, så det skal ske manuelt. Afslutningsvis skal du beslutte, om du vil have et kort, en kode eller en fjernbetjening.

iLOQ

iLOQ

DIGITALT LÅSESYSTEM. INGEN BATTERIER. INGEN BEKYMRINGER.
iLOQ er pioner i den teknologiske revolution i låsebranchen med sin udvikling af digitale låsesystemer, der selv generer deres egen fornødne energi.

Læs mere

Adgangssystemer

Adgangssystemer

Total løsning til din virksomhed.
Vi hjælper jer med at skræddersy og tilpasse jeres låsesystemer for at opnå den optimale sikkerhed og kontrol med hvem der har adgang til hvilke dele af virksomheden.

Læs mere

Kortproduktion

Kortproduktion

Hos EC-Sikring producerer vi kort til alle systemer

Læs mere

Kodelåse

Kodelåse

Vi tilbyder eksklusive nøglefri låse, der betjenes via Bluetooth, fingeraftryk eller koder. Få monteret nøglefri låse fra EC Sikring og slip for nøglebesværet.

Læs mere

Nøgleboks

Nøgleboks

Er din ”ekstra nøgle” også skjult under en urtepotte eller lignende. Der findes en bedre og mere sikker måde at have sin reserve nøgle opbevaret på. F.eks. en sikker NØGLEBOKS med trykknapper eller med en fire cifret dreje kode.

Læs mere

Vindues- og terrassedørsgreb

Vindues- og terrassedørsgreb

Smarte måder at sikre både vindueer og terrassedøre på.

Læs mere

Det kan vi gøre for dig

Det kan vi gøre for dig

Vi har stor erfaring i både små og store anlæg, og kan lave et, der er skræddersyet til dine behov. Vi har blandt andet bygget anlæg på Hornsyld Købmandgaard og JUAL.

Vi har ressourcerne til at bygge et skræddersyet anlæg til dig, som også kan tilpasses senere hen, hvis der kommer udvidelser.

 

 

Info

EC Sikring A/S
Klakring Stationsvej 5E
7130 Juelsminde

Telefon: 70 20 46 99
Email:    mail@ec-sikring.dk

AIA nr. 212:085
ISO nr DIC430QMS
CVR: 20556781

En del af

Sikrings ringen
Code of Care

Kort

×

Menu

Ring op

Skriv til os
Online Form Builder